IRA

Στα πλαίσια της 3ης εβδομάδας δράσης IPA η τοπική διοίκηση Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Μαυρομματίου «Γ. Καραϊσκάκης», διοργανώνουν μια μοναδική εκδήλωση… στα χνάρια του Καραϊσκάκη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι τοπικές διοικήσεις όλης της χώρας διοργανώνουν ποικίλες εκδηλώσεις, πάντα υπό το πνεύμα του μότο της Ένωσης «Υπηρετώ δια της φιλίας».

Οι συμμετέχοντες θα βαδίσουν κυριολεκτικά στα βήματα του μεγάλου εθνικού μας ήρωα, ο οποίος γεννήθηκε και ανδρώθηκε στη γη του ιστορικού Μαυρομματίου. Μικροί και μεγάλοι θα συναντηθούν στην κεντρική πλατεία του Μαυρομματίου και αφού ξεναγηθούν στο Μουσείο, όπου φυλάσσονται πολύτιμα κειμήλια του μεγάλου ήρωα, στη συνέχεια θα περπατήσουν στο ομώνυμο αισθητικό δάσος. Ακολούθως θα επισκεφθούν το εξωκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης και την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου «του Καραϊσκάκη».

Η διαδρομή προσφέρεται ακόμη και για παιδιά και την παρέα θα συνοδεύουν έμπειροι οδηγοί του πολιτιστικού συλλόγου Μαυρομματίου. Η διαδρομή με τις στάσεις θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες, ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν αθλητική περιβολή, κατά προτίμηση, για τη δική τους ευκολία.

Από τους συλλόγους μας στη διάρκεια της διαδρομής θα προσφερθούν δροσερά νερά, χυμοί και σνακ. Η συμμετοχή φυσικά είναι δωρεάν και είναι καλοδεχούμενοι μέλη, αλλά και φίλοι των συλλόγων μας.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Την Πέμπτη 2/11, η υποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγ. Γεωργίου, στην Πιαλεία