ekav

Τη στήριξη και την πλήρη συμπαράσταση προς το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας εκφράζει η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, την οποία επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ως κύριο θέμα τέθηκε η μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του τομέα ΕΚΑΒ Βόλου στη Λάρισα, που σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων, θα δημιουργήσει μια σειρά προβλημάτων.

Όπως οι ίδιοι χαρακτηριστικά ανέφεραν όταν ένας πολίτης στο Νομό Μαγνησίας θα καλεί το 166, θα συνομιλεί αρχικά με το ΕΚΑΒ στη Λάρισα και από εκεί θα διαβιβάζουν την κλήση στα ασθενοφόρα του Βόλου και κατ’επέκταση στα κέντρα υγείας του Νομού Μαγνησίας. Όπως τόνισαν το τηλεφωνικό κέντρο του Βόλου είναι θεσμός εδώ και 30 χρόνια και ήτανε ο πρώτος αριθμός 166 που «χτύπησε» στη Θεσσαλία.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη εξέφρασε την συμπαράστασή της στο δίκαιο όπως το χαρακτήρισε αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων, τονίζοντας παράλληλα «όποιοι επιθυμούν τη μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου ΕΚΑΒ Βόλου στη Λάρισα θα πρέπει να επαναξιολογήσουν τις ανάγκες του τόπου και να λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψην τους τον πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών που δέχεται ο Νομός Μαγνησίας, τη μορφολογία του Νομού με το Πήλιο και τις Σποράδες και τις όποιες επιπτώσεις θα προκληθούν με μια απόφαση μεταφοράς του τηλεφωνικού κέντρου.

Είμαστε κάθετα αντίθετα σε μια τέτοια απόφαση η οποία αντί να επιλύσει θα επιφέρει ακόμη περισσότερα προβλήματα».

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…