Dimitra (1)

«Τούμπα¨στα Τρικαλινά δεδομένα ξανά η Δήμητρα Απόλλων !

Για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε το πολύ μεγάλο κύρος που έχει η Ακαδημία της Δήμητρας Απόλλων στον Ελλαδικό χώρο αφού την Κυριακή ήταν προσκεκλημένη (για πολλοστή φορά) σε μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας , αυτή του ΠΑΟΚ .

Πέντε τμήματα υποδομής της Δήμητρας Απόλλων, με περίπου 50 αθλητές και πολλούς γονείς , ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ και έπειτα βρέθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας , προσκεκλημένοι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ , για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ενάντια στον Απόλλων Σμύρνης .

Πιο αναλυτικά , τα πέντε τμήματα συνοδευόμενα από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο αλλά και τους προπονητές Βασιλείου , Σαργιώτη και Πάτρα αγωνίστηκαν ως εξής . H Κ14 αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ αλλα και την Κ13 , η Κ12 και Κ11 έπαιξε με την Κ11 του ΠΑΟΚ ενώ οι μικροί της Ακαδημίας μας (Κ10 και Κ9) αναμετρήθηκαν με τις αντίστοιχες ηλικίες της ακαδημίας του ΠΑΟΚ . Όλα τα παιχνίδια ήταν άκρως ανταγωνιστικά ακόμα και στα ίδια ηλικιακά γκρουπ πράγμα που αποτελεί από μόνο του διαπιστευτήριο για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μας καθώς ο ΠΑΟΚ δουλεύει σε πολύ υψηλά ευρωπα’ι’κά στάνταρ .

Οι πολύ καλή παρουσία των παιδιών , κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν πλέον , είχε ως αποτέλεσμα να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων σκάουτερ που με τα έμπειρα μάτια τους ξεχώρισαν κάποιους μικρούς αθλητές , τους σημείωσαν στις ατζέντες τους , και σίγουρα θα θελήσουν να τους ξαναδούν στο κοντινό μέλλον .

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι , όπως κάθε φορά υπήρχε και αυτό της ψυχαγωγίας . Όλη η αποστολή το μεσημέρι της Κυριακής επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο «ΚΟΣΜΟΣ» όπου περιήγηθηκε και έπειτα γευμάτισε .

Το αποκορύφωμα στον τομέα της ψυχαγωγίας δε θα μπορούσε να είναι άλλο από την παρακολούθηση του αγώνα ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας . Στις 17 : 30 γονείς , παιδιά και συνοδοί μπήκαν στο γήπεδο της Τούμπας όπου περίπου 20000 φίλαθλοι τους ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα και πρόσφεραν πρωτόγνωρες , για τα περισσότερα παιδιά , εμπειρίες. Όλοι απόλαυσαν αυτές τις μοναδικές στιγμές καθώς και το παιχνίδι αφού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά κάποια από τα ινδάλματά τους .

Γεμάτοι καινούριες αγωνιστικές και μη εμπειρίες οι μικροί αθλητές μας μαζί με τους γονείς και τους συνοδούς τους στις 23 : 30 επέστρεψαν στα Τρίκαλα προσμένοντας την επόμενη παρόμοια εμπειρία που σίγουρα δε θα αργήσει να έρθει.

Dimitra (2)

Dimitra (3)

Dimitra (4)

Dimitra 5

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…