skiouros OK

Ένα σπάνιο και μάλιστα παγκοσμίως θέαμα, είχαμε την τύχη να αντικρίσουμε σήμερα αργά το απόγευμα κατά την συνήθη ποδηλατάδα μας…Ένα λευκό σκίουρο ο οποίος μάλιστα άφησε για λίγο την σιγουριά των δέντρων της αλέας μεταξύ Λαζαρίνας & Μουριάς, κάνοντας ένα μικρό σεργιάνι στον ασφάλτινο δρόμο της διαδρομής μας, αφήνοντάς μας άφωνους.

Ομολογουμένως ο δυσεύρετος σκιουράκος μας έπιασε εξ απίνης που μόλις και προλάβαμε και απαθανατίσαμε το γεγονός, γλιτώνοντας στο τσακ την τούμπα συνοδεία ποδηλάτου!

«Γκουγκλάροντας» το εύρημά μας, δικαιωθήκαμε για την σπανιότητά του, κάτι που αντιληφθήκαμε αστραπιαίως από την αρχή ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο, καθώς οι πιθανότητες να γεννηθεί κάποιος σκίουρος με αλφισμό είναι μια στις 100.000. Η πάθηση του αλφισμού οφείλεται σε βλάβη των γονιδίων που καθορίζουν τη σύνθεση της μελανίνης και επηρεάζει την παραγωγή χρώματος.

Αν και εσείς θα θέλατε να αντικρίσετε αυτό τον πανέμορφο, ζωηρό & βασικά σπανιότατο σκιουράκο, δεν έχετε παρά να βάλετε στο προπονητικό σας καλεντάρι και την συγκεκριμένη διαδρομή και πού ξέρετε μπορεί να σας κάνει το χατίρι για μια έξτρα εμφάνιση & πόζες για φωτό!!! μόνο για εσάς!

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Ευρωεκλογες 2024: Ποιους υπουργούς επιστράτευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εκλογικό αγώνα

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται το σχέδιο Μητσοτάκη, για ενεργοποίηση υπουργών και στελεχών τη…