Arxiki opop

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την ακαδημία αναρρίχησης του Ο.Π.Ο.Π κατεγράφησαν το Σάββατο 22 Ιουνίου στην Κομοτηνή.

Η αποστολή του Ο.Π.Ο.Π ταξίδεψε με 5 αθλητές για να συμμετάσχει στο 11ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης (δυσκολίας) που διεξήχθη με την συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα, καθώς πρόκειται για Πανελλήνια διοργάνωση.

Στον συγκεκριμένο αγώνα ο αθλητής Ξαγαράς Λάμπρος κατέκτησε την 3η θέση κερδίζοντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παίδες Δ. Πρόκειται για τη δεύτερη διάκριση του μικρού αθλητή φέτος καθώς στον προηγούμενο αγώνα κυπέλλου είχε βγει δεύτερος.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων ανακοινώθηκε και η τελική κατάταξη των αθλητών η οποία λαμβάνει υπόψην την συνολική παρουσία στους αγώνες κυπέλλου. Εδώ ο σύλλογος κατέκτησε 2 σημαντικές και ελπιδοφόρες διακρίσεις με τον Ξαγαρά Λάμπρο να καταλαμβάνει  την 2η θέση πανελλαδικά στην κατηγορία Παίδες Δ και την Παπασπύρου Αφροδίτη την 3η θέση στην κατηγορία Κορασίδες Β.

Σημαντική ήταν και η τελική κατάταξη της Σκυλογιάννη Ειρήνης η οποία βρέθηκε στην 6η θέση πανελλαδικά στην κατηγορία Κορασίδες Α.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι εξής 5 αθλητές: Ελένη Θεμελή, Δημήτριος Θεμελής, Ειρήνη Σκυλογιάννη, Αφροδίτη Παπασπύρου και Λάμπρος Ξαγαράς. Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της ακαδημίας Χρήστος Μπαλάς ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του καθώς με αυτές τις διακρίσεις η ακαδημία έφτασε τα 5 μετάλλια για φέτος σε πανελλήνιο επίπεδο, έχοντας παράλληλα κερδίσει και 3 ακόμα (τα 2  με πρωτιές) σε διασυλλογικό επίπεδο Τρικάλων και Καρδίτσας.

Επόμενος αγώνας θα είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα boulder στην Αθήνα στα τέλη Οκτωβρίου.

opop (2)

opop (3)

opop (4)

opop (5)

opop (6)

opop (7)

opop (8)

opop (10)

opop (11)

opop (12)

opop (13)

opop (1)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας: «Να στηριχτούν οι καταναλωτές μέσω της ‘‘Μόνιμης Μείωσης Τιμής’’ από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων»

Τη στήριξη της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία «Μόνιμη μείωση τιμής» …