default

Άσπρισαν τα ορεινά τμήματα του Δήμου Πύλης από χθες Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, όπου από τις 12:00 το μεσημέρι ξεκίνησε η χιονόπτωση από τα 1100 μέτρα σε υψόμετρο και άνω, τοποθετώντας σε Χριστουγεννιάτικο φόντο το όλο σκηνικό, όπως ταιριάζει βέβαια αυτή την εποχή και λόγω & των ημερών.

Από την νοτιοδυτική πλευρά του ορεινού όγκου του Δήμου, το χιόνι κάνει την εμφάνισή του από το ύψος της «Ψάρως», πάνω από τα Στουρναραίικα, αγγίζοντας τους 10 πόντους, ενώ από την βορειοδυτική πλευρά, το χιόνι ξεκινάει από την θέση «Τζιατζιά» μετά την Ελάτη, φτάνοντας σε ύψος τους 5 πόντους.

Από την πλευρά της ΠΕ Τρικάλων, μηχανήματα της αρμόδιας Υπηρεσίας της Πολιτικής Προστασίας, εννιά τον αριθμό, ξεκίνησαν από νωρίς να επιχειρούν, από την πλευρά των Στουρναραίικων, χωρίς να έχουν ιδιαίτερη πίεση, καθώς η χιονόπτωση ήταν μικρής έντασης & διάρκειας, ενώ η αντίστοιχη Υπηρεσία της Πολ. Προστασίας του Δ. Πύλης, είχε τεθεί σε επιφυλακή & παρακολουθώντας στενά το φαινόμενο, ήταν έτοιμη να επιχειρήσει, όπου θα προέκυπτε ανάγκη & στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

(Πλάνα drone για το Pylinews.gr, Wolf & Psithyros)

default

default

default

default

default

default

tziatzias (1)

tziatzias (2)

tziatzias (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…