themelis_metalio

Η διοίκηση του παραρτήματος Τρικάλων της  Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  συγχαίρει ολόψυχα το  ΘΕΜΕΛΗ ΣΤΕΛΙΟ, μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.

Αναλυτικότερα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2020  πραγματοποιήθηκε η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (JBMO2020) από την Μαθηματική Εταιρεία Νοτιοανατολικής Ευρώπης (MASSEE) με την υποστήριξη της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (HMS) σε συνθήκες COVID19. Η ολυμπιάδα πραγματοποιήθηκε από απόσταση στις χώρες των μαθητών με online σύνδεση με την Ελλάδα.

Οι Βαλκανικές Χώρες που συμμετέχουν και οι φιλοξενούμενες είναι οι παρακάτω : Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Cyprus, Hellas, Republic of Moldova, North Macedonia, Romania, Serbia, Turkey, Azerbaijan (Guest), Indonesia (Guest), Croatia (Guest), France (Guest), Philippines (Guest), Saudi Arabia (Guest), Tajikistan (Guest), Turkmenistan (Guest).

Η Ελληνική ομάδα κατέκτησε έξι μετάλλια (2 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα).  ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ τόσο στα παιδιά όσο και στους συναδέλφους που τα προετοίμασαν για την σημαντική επιτυχία τους.

online

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη κλιμακίου του Ε.Α.Γ.Μ.Ε., στην Τ.Κ. Παραμέρου, για το φαινόμενο της κατολίσθησης

Επίσκεψη κλιμακίου του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. (Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών – πα…