fotia (3)

Σε πλήρη έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς χθες το μεσημέρι στο Παλαιοχώρι Οξυάς. Σύμφωνα με το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Καρδίτσας Γιώργο Νταουτά, δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο αυτή τη στιγμή και κατά συνέπεια κανένας άμεσος κίνδυνος.

Στην περιοχή επιχείρησαν οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας, Πύλης, Τρικάλων και δύο πεζοπόρα τμήματα, ένα του νομού Καρδίτσας και ένα της Λάρισας. Τις ενέργειες συντονίζει ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπαλσής.

Στο σημείο της φωτιάς έσπευσε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη Γιάννη Κουτσογιάννη. «Η φωτιά είναι σε πλήρη έλεγχο και έχει οριοθετηθεί από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής», τόνισε ο κ.Στάθης, συνεχίζοντας: «Δεν κινδύνεψε καμία ανθρώπινη ζωή και καμία κατοικία. Παρόλο που δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, οι δυνάμεις θα παραμείνουν στην περιοχή για όσο χρειαστεί. Έγκαιρα στο σημείο, συμβάλλοντας τα μέγιστα από την πλευρά τους, κατέφθασαν το JCB του Δήμου με χειριστή τον Βαγγέλη Παπά, το γκρέιντερ με χειριστή τον Βασίλη Σπανό και η υδροφόρα για ανεφοδιασμό στα πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται. Μεγάλο «μπράβο» στους ανθρώπους της πυροσβεστικής και της αστυνομίας για το σπουδαίο τους έργο».

fotia (1)

fotia (2)

fotia (4)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…