Arxiki

Ξεκίνησαν σήμερα, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκη, οι εργασίες από την Π.Ε. Τρικάλων, που αφορούν στη συντήρηση του οδικού δικτύου σε περιοχές του Δ. Πύλης, με ασφαλτοστρώσεις & διαγραμμίσεις αυτού.

Εργασίες οι οποίες έχουν ενταχθεί  στο ευρύτερο έργο που έχει εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τίτλο: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΟ 15 -17/11/2017 ΚΑΙ ΑΠΟ 24 -25/11/2017 (ΔΗΜΟΙ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΠΥΛΗΣ, ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)», συνολικού προϋπολογισμού 5.010.000 €.

Όσον αφορά τις περιοχές του Δ. Πύλης στις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι εν λόγω εργασίες, σύμφωνα με τον κ. Μιχαλάκη, αυτές αφορούν τα σημεία από την περιοχή «4», την διασταύρωση δηλ. από Άγιο Κων/ίνο, κατά μήκος του κεντρικού οδικού άξονα, έως τα όρια του Νομού με τον όμορο της Άρτας, ενώ παρεμβάσεις θα υπάρξουν σε περιοχές όπως το Μοσχόφυτο, Νέα Πεύκη, Λιβαδοχώρι, Παράμερο, Ροπωτό & όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.

Με την ολοκλήρωση αυτών, ανάλογες παρεμβάσεις, θα γίνουν & στον έτερο οδικό άξονα από Πύλη έως την γέφυρα «Αλεξίου». Παρεμβάσεις οι οποίες αναμένονται να ολοκληρωθούν, συνεπικουρούντως & του καιρού, σύμφωνα με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, έως τα τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη. Και οι δύο αυτές παρεμβάσεις ανέρχονται σε ποσό ύψους συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000€.

Όπως ανέφερε & ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός, ύστερα από την έγκριση του έργου από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας. Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία».

Mix Asfaltos

Mixalakis Asfaltos (2)

Mixalakis Asfaltos (3)

Mixalakis Asfaltos (4)

Mixalakis Asfaltos (5)

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας: «Να στηριχτούν οι καταναλωτές μέσω της ‘‘Μόνιμης Μείωσης Τιμής’’ από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων»

Τη στήριξη της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία «Μόνιμη μείωση τιμής» …