Home Αθλητικά Σε οικογενειακό κλίμα με πολλές ευχές και κέφι η κοπή πίτας των Δαναών

Σε οικογενειακό κλίμα με πολλές ευχές και κέφι η κοπή πίτας των Δαναών

0
d 1

Στην ταβέρνα «Παλιά Ιστορία» στα μανάβικα, ο Α Σ Δαναοί Τρικάλων, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, για το ανδρικό τμήμα το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου.

 

Όπως πάντα, οι Δαναοί μέσα από το οικογενειακό κλίμα που τους διακρίνει , είχαν μια πολύ όμορφη βραδιά, αντάλλαξαν τις ευχές τους για το 2020 , τα χαμόγελα και το κέφι επικράτησαν, καθώς πέρα από τις αγωνιστικές διαδικασίες , ένας σύλλογος πάνω απ΄ όλα πρέπει να είναι μια οικογένεια.

Αυτό επικρατεί στον σύλλογο των Δαναών με όλους τους ανθρώπους του, διοίκηση, προπονητές, αθλητές να έχουν στόχο την ευχαρίστηση του παιχνιδιού , τις καλές σχέσεις μεταξύ όλων αλλά και με τους άλλους συλλόγους και να αναδεικνύονται νέα παιδιά μέσα από την ενασχόληση τους με το μπάσκετ .

Στο τέλος όλων , μένουν αυτές οι φιλίες, τα χαμόγελα , η διαδρομή στον χώρο, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

Οι Δαναοί , ακολουθώντας την φράση του Σωκράτη «Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει» (η μόρφωση, όπως ακριβώς μια εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά), συνεχίζουν την προσπάθειά τους στο τοπικό μπάσκετ με ταπεινότητα και διάθεση για προσφορά.

Οι καλύτερες ευχές με Υγεία, στους αθλητές και προπονητές, από τον πρόεδρο των Δαναών Ευθύμη Τεντολούρη, τον ακούραστο εργάτη του Τρικαλινού μπάσκετ για πάνω από 50 χρόνια Τάκη Πολυγένη , τον Γενικό Αρχηγό Βασίλη Τεντολούρη, τον ταμία Γιάννη Καρακικέ , τον αντιπρόεδρο Θωμά Γρηγορίου που απέστειλε τις ευχές του καθώς απουσίασε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Την πίτα έκοψαν όχι οι διοικούντες, αλλά ο προπονητής Γιάννης Τσίμας με τους πιο παλιούς αθλητές Γιάννη Τσικρικά και Κώστα Κωτούλα ο οποίος είναι και προπονητής στην Ακαδημία.

Τυχερός , ο νεαρός Δημήτρης Τάλλαρος που έτυχε το φλουρί και έλαβε δώρο χρηματικό ποσό από την διοίκηση της ομάδας.
Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες στο «Παλιό Μεράκι» για την στήριξή τους και την προσφορά του δείπνου στην βραδιά της κοπής της πίτας.

Οι Δαναοί εύχονται σε όλους , Ευτυχισμένο το 2020. Το νέο έτος να φέρει υγεία, ευημερία, ελπίδα , αγάπη και όμορφες στιγμές.

d 2

d 3

d 4

d 5

d 6

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με όλη την προσοχή στο Μαρούσι, ο ΑΣΚ

Το Σάββατο στις 7.00 μ.μ, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή της περυσινής Eli…

Olympos tsai

Gratsanis

ennodeia

Euroamax

Ververas

Pigi market