BALLAS - DHMARXOS

 

                        

prasino kinima ok

Το Πράσινο Κίνημα χαιρετίζει, επικροτεί και στηρίζει τη συνεργασία του υποψήφιου του Παντελή Βάλλα για τον Δήμο Μουζακίου και επικεφαλής της παράταξης ΜΟΥΖΑΚΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ, με την  υποψήφια Δήμαρχο Μουζακίου Παρασκευή Ντούρβα – επικεφαλής του Συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου.

Ο κύριος  Βάλλας, αποδέχθηκε την πρόταση της κυρίας Ντούρβα να αγωνιστούν κάτω από μια στέγη, με επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο την Παρασκευή Ντούρβα. Με τα νέα δεδομένα, ο κ. Βάλλας, θα  συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δήμου Μουζακίου, ως υποψήφιος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος.

Στην Προγραμματική συμφωνία τους, οι δύο υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο του Μουζακίου, αποφάσισαν την κοινή κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές αφού διαπιστώθηκε ότι ταυτίζονται οι θέσεις τους για τη Δημοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Αλληλεγγύη, την Ισότητα και την Ελευθερία, την αναβάθμιση της Υγείας, της Παιδείας και τις Εκπαίδευσης, την ανάδειξη του Φυσικού Κάλλους, τον Αθλητισμό, τα Δικαιώματα των Ζώων, την ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και του Πνευματικού Πλούτου της χώρας, εκτιμώντας ότι ενωμένοι θα καταφέρουν να προσφέρουν περισσότερα στην κοινωνία του Δήμου Μουζακίου.

Ria akrivou 02 Η συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου έκανε την εξής δήλωση: « Το Πράσινο κίνημα συγχαίρει την πρωτοβουλία αυτή, την οποία υποστηρίζει και θα στηρίξει με κάθε τρόπο, καθώς είναι υπέρ των συνεργασιών, όπου κι όταν διαπιστωθεί κοινή πολιτική  γραμμή στα καίρια  σημεία. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Συνδυασμό Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου για το όφελος του τόπου και των δημοτών».

Για τη συνεργασία του με την κυρία Παρασκευή Ντούρβα ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίου Παντελής Βάλλας, δήλωσε τα εξής: «Είναι χαρά και τιμή μου να συνεργαστώ με την υποψήφια Δήμαρχο Μουζακίου, την κυρία Παρασκευή Ντούρβα, με την οποία βρήκαμε πολλά κοινά και πάνω από όλα το ενδιαφέρον μας για το μέλλον του Δήμου και των δημοτών του Μουζακίου. Είναι μία καταξιωμένη επιστήμονας, έμπειρη και μαχητική αυτοδιοικητική προσωπικότητα και αγαπητό μέλος της κοινωνίας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεργαστούμε άψογα! Η κυρία Ντούρβα τιμά και το όνομα της Παράταξής της  ως Ενωτικής Πρωτοβουλίας, προωθώντας τις συνεργασίες για μια πιο δημοκρατική και πλουραλιστική προσπάθεια κ».

Akrivos Athanasios    Τη συνεργασία χαιρετίζει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με το Πράσινο Κίνημα, Αθανάσιος Ακρίβος που δηλώνει: «Εύχομαι να ευοδωθεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή η συνεργασία και καλή επιτυχία στον αγώνα του  Συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου. Από την πλευρά μου, με την ιδιότητά μου ως υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, θα στηρίξω την κοινή προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις, για την πρόοδο και την ευημερία των δημοτών του Μουζακίου».

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …