mer Sak

Την απάντηση του σε δημοσίευμα πως ο νέος Δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου βρήκε άδειο ταμείο έδωσε   μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης:

 «Θέλω να ακούσω από τον ίδιο τον κ. Σακελλαρίου κάτι τέτοιο. Γιατί όταν παρέδωσα το Δήμο,  του παρέδωσα και το ταμείο και τις υποχρεώσεις. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και η ταμειακή υπηρεσία, το ενεργητικό είναι 1.989.820 ευρώ, με υποχρεώσεις προς τρίτους γύρω στις 500.000 ευρώ.

Δεν πιστεύω ότι το είπε ο ίδιος, γιατί όταν του παρέδωσα το Δήμο και το ταμείο, το αναγνώρισε και με ευχαρίστησε. Κάποιος από τους συνεργάτες του θα μπορούσε να το έχει πει αυτό, δυστυχώς υπάρχουν πολλά παπαγαλάκια και φάνηκε από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.»

 Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Σακελλαρίου είπε χαρακτηριστικά:

 «Είναι φαντασία και παραφιλολογία κάτι τέτοιο, προσυπογράφω τα όσα λέει ο κ. Μεριβάκης και κλείνω αυτό το θέμα εδώ. Είναι δηλωμένα, ανακοινωμένα και επίσημα τα στοιχεία του ταμείου, δεν υπάρχει λόγος τώρα να ικανοποιούμε τη φαντασία του καθενός. Με το Θανάση Μεριβάκη επικοινωνούμε και χωρίς να μιλάμε ακόμα.»

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…