Arxiki

Την καθιερωμένη τους βασιλόπιτα, έκοψαν σήμερα το μεσημέρι στη 1:30, μέσα σε κλίμα συναδελφικότητας & αλληλεγγύης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημ. Καταστήματος Πύλης, οι δημοτικοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι στο Δ. Πύλης, παρουσία των μελών του προεδρείου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων  Ν. Τρικάλων, προέδρου κ. Βαγγ. Κωστίκα, αναπ/τή Γραμματέα κ. Σωτ. Χελιδόνη και του ταμία κ. Θεοδ. Σιακαβάρα.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης π. Δημ. Κατσαρός, με το φλουρί αυτής να αντιστοιχεί σε 2 διήμερες άδεις, προσφορά του Δημάρχου και μία επιπλέον διήμερη προσφορά του Αντ/ρχου Οικονομικών & Πολ. Προστασίας κ. Άρη Τζάνη.

Επιπλέον από πλευράς Συλλόγου κληρώθηκαν τρία χρηματικά ποσά του συμβολικού ποσού των 30€ και τρία καλάθια συσκευασίας δώρου με κρασί.

Σύντομους χαιρετισμούς με τις ευχές τους απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαγγ. Κωστίκας, το μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Γ. Βαγιάκος και ο Αντ/ρχος κ. Άρης Τζάνης.

Με το πέρας αυτών πραγματοποιήθηκε και η βράβευση επιτυχόντων μαθητών-παιδιών εργαζομένων στο Δ. Πύλης, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της χώρας.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, ο Αντ/ρχος Καθαριότητας κ. Κ. Δούλαλας, οι δημ. σύμβουλοι κ. Χρ. Ζιάκας και Λ. Οικονόμου και η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Μαρίνα Πανάγου.

dim yp Pylis (2)

dim yp Pylis (4)

dim yp Pylis (5)

dim yp Pylis (6)

dim yp Pylis (7)

dim yp Pylis (8)

dim yp Pylis (9)

dim yp Pylis (10)

vrav (1)

vrav (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…