Valantis (8)

Ένα ακόμη απόγευμα γεμάτο επαφές σε γειτονιές και καταστήματα ήταν αυτό της Δευτέρας 13/05/2019 για τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Βαλάντη Τσιούτσια και του κλιμακίου υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του καθώς βρέθηκαν στους οικισμούς της Φιλύρας και του Ελευθεροχωρίου.

Η προσέλευση των κατοίκων ήταν αθρόα που για ακόμη μια φορά υποδέχθηκαν με εντυπωσιακή θέρμη και εκδηλώσεις χαράς και αισιοδοξίας τον κ. Τσιούτσια και την ομάδα του. Όλοι μαζί συζήτησαν σε κλίμα γόνιμου ,καθαρού ,δημοκρατικού και διαφανούς διαλόγου για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και την αναγκαιότητα άμεσης αντιμετώπισής τους. Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού “ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ”, ο κ.Τσιούτσιας δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αποτελεί ένα πλάνο οργανωμένης μελέτης που προσβλέπει σε άμεση και κερδοφόρα υλοποίησή του για το καλό των χωριών και όλων των τοπικών κοινωνιών.

Στη συνέχεια ο κ.Τσιούτσιας κάλεσε τους δημότες για συμπόρευση και τους προέτρεψε να τιμήσουν με την ψήφο τους πρόσωπα που αποτελούν εγγύηση ανιδιοτέλειας, προσφοράς ,παραγωγής έργου, ανάπτυξης και αγωνιστικότητας. Βασικό κριτήριο ψήφου να είναι όχι μόνο το πόσο έμπειρος, νέος η παλιός, δοκιμασμένος, ανεξάρτητος κλπ. είναι κανείς και όλα αυτά που ακούγονται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αλλά ΠΟΙΑ και ΤΙ πολιτική ακολουθούν αυτά τα πρόσωπα, ποιες είναι οι προτεραιότητές τους, το σχεδιάγραμμά τους, το ενδιαφέρον τους.

Ο κ.Τσιούτσιας σημείωσε ότι: “Κοινή μας πεποίθηση στο συνδυασμό “ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ” είναι η διάθεση για δημιουργία, για εργασία, για οργάνωση, ώστε να υπάρξει προοπτική και άμεση ανάκαμψη του Δήμου μας σε κάθε τομέα και ως προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε ως αυριανή και επόμενη Δημοτική Αρχή”.

Valantis (1) Valantis (2) Valantis (3) Valantis (4) Valantis (5) Valantis (6) Valantis (7) Valantis (9) Valantis (10) Valantis (11) Valantis (12) Valantis (13)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Λιλή: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αθανάσιος Γαλάνης

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και θείο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΝΗ ΣΥΝΤ/ΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΤΩΝ 9…