Home Αθλητικά Σε εξαιρετικό κλίμα η κοπή πίτας των Δαναών (φωτό)

Σε εξαιρετικό κλίμα η κοπή πίτας των Δαναών (φωτό)

0
danaoi

Στην «Παλιά Ιστορία» στα μανάβικα, ο Α Σ Δαναοί Τρίκαλα, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, οι προπονητές και οι άνθρωποι της διοίκησης συναντήθηκαν μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και αντάλλαξαν τις ευχές για το νέο έτος αλλά και για την καλή πορεία της ομάδας. Οι Δαναοί ανέβασαν φέτος τον πήχη και έχουν στόχο να μπουν στα πλέι οφ .

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Ευθύμιος Τεντολούρης προς όλους και ζήτησε να εντείνουν τις προσπάθειές τους ενόψει του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα ευχόμενος  πάνω απ΄όλα υγεία αλλά και να ευχαριστιούνται την συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τους αγώνες του σωματείου. Παράλληλος στόχος και η ανάδειξη των νέων αθλητών της ομάδας με την στήριξη των πιο έμπειρων παικτών.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε ευρεία συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις απ΄όλους, για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Άπαντες εξέφρασαν την πίστη για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στα επόμενα παιχνίδια έτσι ώστε να κυνηγήσουν τον στόχο που έχει βάλει η ομάδα και αν τα καταφέρουν έχει καλώς. Όλους τους ενώνει η αγάπη για το άθλημα του μπάσκετ.

Τυχεροί της βραδιάς καθώς βρήκαν τα φλουριά, ο γυμναστής της ομάδας Γιώργος Μήτσας και ο αθλητής Σωτήρης Δήμος. Πήραν ως δώρα αθλητικό ρουχισμό προσφορά του συλλόγου.

1

2

4

6

7

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Δευτέρας, από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Τρικάλων

Σας καλούμε όλους στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο τη Δευτέρα 16 Οκτώβρη και ώρα 7 μ.μ. στην πλατ…

Olympos tsai

Gratsanis

ennodeia

Euroamax

Ververas

Pigi market