Arxiki Pialeia (9)

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, με θέα τον θεσσαλικό κάμπο στην θέση «Κόλιακας» και έναν υπέρλαμπρο ήλιο , πραγματοποίησε χθες Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, την κοπή της Βασιλόπιτας ο Σύλλογος Πεζοπορίας και Ορειβασίας Πιαλείας ο «Ασκληπιός».

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο ιερέας της Ενορίας Πιαλείας π. Φώτιος Κωτούλας, με το φλουρί να αντιστοιχεί σε δώρα, με το πρώτο να αφορά σε μία διανυκτέρευση στον Ξενώνα «Μανόλιες» στο Μούρεσι Πηλίου, προσφορά της οικογένειας Δήμητρας Συναβέλη και το δεύτερο σε μια action camera, προσφορά του κ. Βασ. Νάκου, με τυχερό της ημέρας τον κ. Νικ. Παπαδημητρίου.

Την όλη εκδήλωση προλόγισε η κα Γεωργία Νικάκη, ενώ παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πεζοπορίας με σύσσωμο το σύνολο των μελών του Δ.Σ., ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Κ. Πατσιούρας, ο δημ. σύμβουλος κ. Ευθ. Ζάχος, καθώς & οι πρόεδροι & μέλη των υπόλοιπων Συλλόγων της Κοινότητας.

Ευχετήριες επιστολές, απέστειλαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κ. Σκρέκας και ο βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων κ. Θαν. Λιούτας.

Pialeia (12)

Pialeia (1)

Pialeia (2)

Pialeia (3)

Pialeia (4)

Pialeia (5)

Pialeia (6)

Pialeia (7)

Pialeia (8)

Pialeia (10)

Pialeia (11)

Pialeia (13)

Pialeia (14)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…