Gomfoi

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας στην Τοπική Κοινότητα  Γόμφων χθες Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιβλέψει την πορεία εκτέλεσης έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη & έχει δρομολόγησε η Δημοτική Αρχή Πύλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Σωτήρη Χαντζή, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης  κ. Χρήστο Νάκο .

Συγκεκριμένα  το κλιμάκιο με επικεφαλής τον Δήμαρχο, αρχικά  μετέβη στο σημείο του οικισμού όπου γίνεται  κατασκευή  αποχέτευσης ομβρίων(σωληνωτό) & απόφραξη υπάρχουσας, αλλά & φρεατίων, προς αποφυγήν πλημμυρικών φαινομένων στις παρακείμενες κατοικίες, που έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς στα συγκεκριμένα σημεία.

Στην συνέχεια μετέβη  στον χώρο που βρίσκεται δίπλα στο Εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής,  όπου γίνεται ένα άλλο έργο που σκοπό έχει όχι μόνο στην αισθητική με τον καθαρισμό και εμβάθυνση του ήδη υπάρχοντος υγροβιότοπου, αλλά & στην διαφύλαξη των ειδών που διαβιούν σε αυτόν.

Κατόπιν τούτων ο Δήμαρχος  συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Σωτήριο Χαντζή και τον Διευθυντή της Πολεοδομίας του Δήμου κ. Στέφανο Παιδή, επισκέφθηκαν την Λυγαριά  & τον χώρο πίσω από το Δημαρχείο του πρώην Δήμου Γόμφων για να δουν  και να επιβλέψουν από κοντά το έργο που γίνεται  εκεί.

Στον παραπάνω χώρο ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου εγκατάστασης του νέου Αμαξοστασίου του Δήμου Πύλης, που με απόφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου  Πύλης, το νέο Αμαξοστάσιο θα κατασκευαστεί στην Λυγαριά  & στον εκεί χώρο, όπου ήδη έγινε ο καθαρισμός του χώρου από χόρτα και άρχισε  η διάστρωση με αμμοχάλικο.

Για το νέο Αμαξοστάσιο έχει γίνει μελέτη για την περίφραξη του χώρου και χωροθέτηση των εγκαταστάσεων, που χρειάζεται ένα σύγχρονο Αμαξοστάσιο όπως (υπόστεγο, ράμπες), χώρος πλυντηρίου των αυτοκινήτων  και μηχανημάτων εγκαταστάσεων αντλιών υγρών καυσίμων και άλλα.

Gomfoi (2) Gomfoi (3)

Lygaria

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας στα εγκαίνια του Ε65: «Ένα οραματικό έργο για τη Δυτική Θεσσαλία παίρνει σάρκα και οστά»

Παραδόθηκε σήμερα το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας …