Arxiki

Σε μια γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ο πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης, διοργάνωσε απόψε Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πύλης, μουσική εκδήλωση με θέμα τα Χριστούγγεννα, που συν τοις άλλοις είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς πλαισιώθηκε & από bazzar με χειροποίητες δημιουργίες του κατηχητικού τμήματος της Ενορίας του Αγ. Νικολάου Πύλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς εκ μέρους του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης κ. Δημ. Πανάγου, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πύλης π. Δημ. Κατσαρού & του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Μαράβα.

Εν συνεχεία η η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Δημ. Λατσάρα τραγούδησε ερμήνευσε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τα παιδιά του κατηχητικού τμήματος της Ενορίας Αγ. Νικολάου Πύλης, τραγούδησαν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ από το χορωδιακό τμήμα του Κέντρου Χορού «Τρίκκη» & υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Άρη Ντίνα, εψάλλησαν τα Κάλλαντα από διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Στους συμμετέχοντες κι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης, ως αναμνηστικό της σημερινής τους συμμετοχής στην εκδήλωση δωρήθηκε από ένα χειροποίητο ημερολόγιο & ένα γούρι του 2020. Κι αυτή η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του ΟΚΠΑΔ Δ. Πύλης.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν & τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των προαναφερόμενων ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, η πρόεδρος & αντ/δρος του ΟΚΠΑΔ κες Μαρίνα Πανάγου & Χαρά Καλιώρα αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασ. Κανέλλας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, οι δημοτικοί του σύμβουλοι κ.κ. Δ. Μάντζιος & Π. Τσόλας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Κ. Βοϊτσίδης, ο πρόεδρος του κέντρου χορού «ΤΡΙΚΚΗ» κ. βασ. Γαλάνης, καθώς & ο πρόεδρος του ΟΠΟΠ κ. Αλ. Σχορτσιανίτης.

ekdilosi Pyli (1)

ekdilosi Pyli (2)

ekdilosi Pyli (3)

ekdilosi Pyli (4)

ekdilosi Pyli (5)

ekdilosi Pyli (6)

ekdilosi Pyli (7)

ekdilosi Pyli (8)

ekdilosi Pyli (9)

ekdilosi Pyli (10)

ekdilosi Pyli (11)

ekdilosi Pyli (12)

ekdilosi Pyli (13)

ekdilosi Pyli (14)

ekdilosi Pyli (15)

ekdilosi Pyli (16)

ekdilosi Pyli (18)

ekdilosi Pyli (19)

ekdilosi Pyli (20)

ekdilosi Pyli (21)

ekdilosi Pyli (22)

ekdilosi Pyli (23)

ekdilosi Pyli (24)

ekdilosi Pyli (25)

ekdilosi Pyli (26)

ekdilosi Pyli (27)

ekdilosi Pyli (28)

ekdilosi Pyli (30)

ekdilosi Pyli (33)

ekdilosi Pyli (37)

ekdilosi Pyli (38)

ekdilosi Pyli (39)

ekdilosi Pyli (42)

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας: «Να στηριχτούν οι καταναλωτές μέσω της ‘‘Μόνιμης Μείωσης Τιμής’’ από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων»

Τη στήριξη της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία «Μόνιμη μείωση τιμής» …