Arxiki

Αμιγώς αποκριάτικο το σκηνικό και η διάθεση στο καφέ «ΕΑΡ» στην Λυγαριά, όπου ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου & Νηπιαγωγείου της Κοινότητας διοργάνωσε προς τιμήν των μικρών μαθητών πάρτι «μασκέ», με καλεσμένους & τους γονείς!

Μια στρατιά από γνωστές πριγκήπισσες  ονομαστών παραμυθάδων, ο Ζορρό, ο Spiderman, ο Batman, καουμπόιδες, ινδιάνοι και αστυνομικοί για την τήρηση της τάξεως, ήταν όλοι εκεί, οι οποίοι αφού προηγουμένως έφαγαν για τα καλά, επιδόθηκαν σε ένα τρελό χορό σε λάτιν ρυθμούς, ξεφαντώνοντας με τους μεγάλους της παρέας, που αισθάνθηκαν μαζί τους, έστω για λίγο και πάλι παιδιά!

Από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα ανάλογα δωράκια σε όλα τα παιδιά και στα μεγαλύτερα βέβαια, προσφορά του Συλλόγου, του Δ. Πύλης, αλλά & καταστημάτων της Κοινότητας Λυγαριάς, της Πύλης & των Τρικάλων, συνδυάζοντας έτσι το «τερπνόν μετά του ωφελίμου», παίρνοντας στο τέλος και μια γλυκιά γεύση από ονειρεμένα γλυκίσματα, προσφορά του Συλλόγου!

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε & ο πρώην Αντ/ρχος Πολιτισμού & νυν δημ. σύμβουλος κ. Γιώργος Τζιορτζιώτης, αυτή τη φορά ντυμένος «μπαμπάς’.

DSC07545

DSC07546

DSC07547

DSC07548

DSC07549

DSC07550

DSC07551

DSC07552

DSC07553

DSC07554

DSC07556

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για τη Θεσσαλία!

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για τη νίκη τ…