Arxiki

Ένα θεαματικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι εκ των φαν του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, επέλεξαν να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Λυγαριά & Ριζαριό, όπου η Λυγαριά επιβλήθηκε με 5-2.

Ένα πανέμορφο ματς & συνάμα χορταστικό σε γκολ, αλλά & σε πολλές & θεαματικές φάσεις & από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι από νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους που ήταν νίκη & μόνο νίκη, ασκώντας  πίεση στους αντιπάλους τους, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες στο 4′ με Ντραγκότι & Λιάκο στην ίδια φάση, στο 6′ & στο 9′ με Κοθρά.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει στο 15′ με τον Δημόπουλο Κ., ύστερα από συρτή σέντρα του Λιάκου στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας.

Στο 35′, ο Παπαποστόλου απώλεσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν το σουτ που εξαπέλυσε από κοντά, αρχικά απόκρουσε ο Ντανίκας & με την βοήθεια της κάθετης δοκού, κατέληξε κόρνερ.

Το ημίχρονο έκλεισε για τους γηπεδούχους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς στην εκπνοή του & στο 45′ ο Κοθράς με συρτή προβολή, διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του.

Ένα πρώτο ημίχρονο με γρήγορο ρυθμό & την μπάλα πάνω-κάτω σε απλά ελληνικά κι από τις δύο ομάδες, που δύσκολα μπορούσε να ξεχωρίσει κανείς σε ποια απ’ τις δυο ανήκε η υπεροχή.

Στον ίδιο & πιο γρήγορο ρυθμό ακολούθησε το 2ο ημίχρονο, με την Λυγαριά όμως σήμερα, να διαθέτει καλύτερη συνοχή σε όλες της γραμμές, με πολλά τρεξίματα, καλή & με υπομονή κυκλοφορία της μπάλας, πολλά ντουμπλαρίσματα & γρήγορους αιφνιδιασμούς, έφτανε με καλύτερες προϋποθέσεις στην τελική και κοντά στο γκολ, εν αντιθέσει με το Ριζαριό, που ενώ εμφάνισε ένα πολύ καλό σύνολο & σε καμία περίπτωση δεν άφησε το ματς, χώλενε στην τελική με κακές επιλογές, ενώ είχε & κάποια θεματάκια & στην αμυντική του γραμμή.

Στο 51′ ο Παπαποστόλου μείωσε σε 2-1, αναπτερώνοντας το ηθικό της ομάδας του, όμως πέντε λεπτά αργότερα & στο 56′ ο Δημόπουλος Κ. έγραψε το 3-1.

Το 59′ ήταν η στιγμή που οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 για δεύτερη φορά με τον Παπαποστόλου, ανοίγοντας την όρεξη για κάτι καλύτερο, όμως στο 62′ ο Λιάκος με πολύ ωραίο σουτ, έκανε το 4-2 και στο 79′ & πάλι ο Δημόπουλος Κ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-2, που έμελλε να είναι & το τελικό, πετυχαίνοντας για τον εαυτό του χατ-τρικ.

Αξίζει να σημειώσουμε την πάρα πολύ καλή απόδοση του νεαρού κήπερ του Ριζαριού Παπαδόπουλου, ο οποίος αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Χατζή, έχοντας στο ενεργητικό του καίριες & θεαματικές αποκρούσεις, ανεξαιρέτως τα τρία γκολ που δέχτηκε, καθ, ότι αναπόφευκτα.

Προπονητές

Λυγαριά: Κακούσιος

Ριζαριό: Κέφος

Διαιτητής: Κοντίνος

Βοηθοί: Νταλούκας/Πλόκας

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα αποτελέσματα της σημερινής 14ης αγωνιστικής στην Α’ ερασιτεχνική, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…

Apotelesmata

*Με τις κοκκινόμαυρες εμφανίσεις η Λυγαριά, τις μαύρες το Ριζαριό.

IMG_1992

IMG_1997

IMG_2003

IMG_2004

IMG_2014

IMG_2018

IMG_2030

IMG_2032

IMG_2038

IMG_2053

IMG_2056

IMG_2067

IMG_2073

IMG_2075

IMG_2092

IMG_2096

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Αγιασμός και πρόβες χορωδίας ενηλίκων ανδρών και γυναικών Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 5:30 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας …