fotagogisi

Σήμερα Σάββατο 9/12 στις 6:30μμ & στον προαύλειο χώρο του Δημαρχείου στην Πύλη, θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο κ. Κ. Μαράβα, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, δίνοντας το «σύνθημα» έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Θα παραστεί ο Σύλλογος Κρητών Ν. Τρικάλων «Ο Ψειλορίτης» & το κρητικό μουσικό σχήμα «Μαδαρίτες», δίνοντας έτσι έναν ξεχωριστό, ζεστό &  γιορτινό τόνο στην όλη εκδήλωση.

Και φέτος, ο τομέας Αντιδημαρχίας με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κ. Μπαλατσούκα, έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με πολλή μουσική, παιχνίδια και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στην πόλη της Πύλης, αλλά & σε άλλες Τ.Κ. του Δήμου.

Σε δήλωσή του στο PyliNews.gr, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κ. Μπαλατσούκας ανέφερε πως: «Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους είναι ημέρες αισιοδοξίας και ελπίδας. Στο δήμο Πύλης σχεδιάσαμε και για τα φετινά Χριστούγεννα ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων, με ποικίλες δράσεις για να προσφέρουμε στιγμές χαράς σε όλους και κυρίως στα παιδιά».

Για να συμπληρώσει πως: «Παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του δήμου, κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλο τον Δήμο και να δώσουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας, αλλά και στους επισκέπτες, να διασκεδάσουν, κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών».

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

 “Forest Park” στα Τρίκαλα;!  *  “ Έστι δε αρχή της λέξεως το ελληνίζειν” 

 Του Ηλία  Γιαννακόπουλου/Φ ι λ ο λ ό γ ο υ          “ Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική / το …