police-8

Μαζί με τον 18χρονο συνεργό του  εισέβαλαν σε δύο κατοικίες και κατάφεραν να αρπάξουν χρυσαφικά που η συνολική τους αξία φτάνει στα 162.000 ευρώ!

«Φλέβα χρυσού» χτύπησαν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε δύο κατοικίες στη Ρόδο, στο διάστημα από τις 17 ως τις 26 Αυγούστου, καθώς κατάφεραν να αρπάξουν χρυσαφικά που η συνολική τους αξία φτάνει στα 162.000 ευρώ! Το περίεργο στην υπόθεση είναι ένας από τους δυο δράστες είναι ηλικίας 12 χρόνων!

Τα στοιχεία του ανήλικου διαρρήκτη και του 18χρονου συνεργού του προέκυψαν στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και προσήχθησαν αρχικά ως ύποπτοι στην Υποδιεύθυνση, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν ταυτότητες. Από τα αποτυπώματά τους ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των δυο κλοπών, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και μη έκδοση δελτίων ταυτότητας, ενώ ερευνάται αν είχαν αναπτύξει και άλλη εγκληματική δραστηριότητα.

*** Δεν άφησε τίποτα σε ένα κοντέινερ που χρησιμοποιούνταν ως γραφείο επιχείρησης στο Αίγιο, ένας 30χρονος «κυνηγός» μετάλλων ο οποίος το… γύμνωσε κυριολεκτικά ξηλώνοντας όλα τα τμήματα αλουμινίου που το αποτελούσαν! Ο δράστης φόρτωσε τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, αλλά ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας που τον αναζητούν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

protothema.gr
Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήριο μήνυμα της νεοκλεγείσας προέδρου της ΤΚ Στουρναραίικων

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έλαβαν τέλος την προηγούμενη Κυριακή. Τα συναισθή…