PE Trikalwn

«Δυστυχώς το «έγκλημα» του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και της ίδιας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. εις βάρος των Τρικάλων ολοκληρώθηκε, με την κατάθεση του Νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Δίχως να λάβουν καν υπ’ όψιν τις ενστάσεις του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και τις αγωνίες των ίδιων των σπουδαστών του ΤΕΙ Πολιτικών Μηχανικών που λειτουργεί στα Τρίκαλα, προχωρούν στην κατάργησή του.

Χωρίς να καταθέσουν κανένα επιχείρημα και δίχως να αναπτύξουν κανένα σκεπτικό αποφασίζουν και διατάζουν το κλείσιμο ενός ζωντανού Τμήματος, που προσέφερε δεκάδες νέους επιστήμονες τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι και απορροφήθηκαν στο σύνολό τους από την αγορά εργασίας.

Την αδικία αυτή, ως Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, δεν μπορούμε να την ανεχτούμε. Κάναμε το παν μέχρι σήμερα να την αποτρέψουμε, θα κάνουμε το παν από εδώ και πέρα να την ανατρέψουμε.

Ο Κ. Γαβρόγλου και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. αφήνουν τα Τρίκαλα ουραγό, όσον αφορά την κατανομή Πανεπιστημιακών Σχολών, λαμβάνοντας τις αποφάσεις τους με κριτήρια μη εκπαιδευτικά. Θα κριθούνε σύντομα για τις επιλογές τους». 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…