kryo

Συμβουλές ομορφιάς κατά της χαμηλής θερμοκρασίας για πρόσωπο και σώμα!

Ξηρή ή χλωμή επιδερμίδα, έντονη ερυθρότητα και σκασμένα χέρια… Όσο τσουχτερό και αν είναι το κρύο του χειμώνα, εσύ πρέπει να παραμείνεις hot! Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές, για να είσαι όμορφη, υγιής και λαμπερή ακόμα και σε… αντίξοες καιρικές συνθήκες. Χειμώνα έχουμε, άλλωστε, και πρέπει να ξέρεις τα μυστικά κατά της χαμηλής θερμοκρασίας.

Πρόσωπο : Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, αυτή τη φορά πρέπει να νιώθεις τυχερή, καθώς τα συγκεκριμένα επίπεδα θερμοκρασίας δεν επηρεάζουν αρνητικά τον τύπο του δέρματός σου. Αν ανήκεις στις υπόλοιπες κατηγορίες, καλό είναι να χρησιμοποιείς δύο φορές την ημέρα μια κρέμα με πλούσια ενυδατική σύνθεση.

Σώμα : Είναι λογικό τα χέρια σου να έχουν ήδη αρχίσει να υποφέρουν από το κρύο. Για να τα προστατέψεις φρόντισε να απλώνεις συχνά μια κρέμα χεριών που περιέχει ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, όπως μέλι και αλόη. Ξηροδερμία μπορεί να εμφανίσει και το σώμα γι’ αυτό ένα ενυδατικό γαλάκτωμα είναι απαραίτητο. Αν το πρόβλημα έχει αρχίσει να γίνεται έντονο προτίμησε ένα λάδι σώματος. Το βράδυ πριν κοιμηθείς άπλωσέ το με ελαφριές κυκλικές κινήσεις μασάζ σε όλο σου το κορμί μέχρι να απορροφηθεί.

queen.gr

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Αρμένιοι: Από τη Γενοκτονία στην Εθνοκάθαρση. *Η τραγωδία του Ναγκόρνο Καραμπάχ  

“ H Γεωγραφία θέτει όρια στους ηγέτες όλου του κόσμου. Πράγματι, για να κατανοήσουμε τις δ…