papoutsia

Τα παπούτσια είναι απαραίτητο κομμάτι για την κομψή εμφάνιση ενός άνδρα. Ορισμένοι το γνωρίζουν καλά φροντίζοντας να έχουν τις απαραίτητες επιλογές και συνδυασμούς.
Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που τα αγνοούν δίνοντας σημασία μόνο στα ρούχα.

Όσο καλά όμως και να επιμελείσαι το ντύσιμο σου, χωρίς τα κατάλληλα υποδήματα και αξεσουάρ το σύνολο σου θα «χάνει»!

Στην επιλογή του επόμενου ζευγαριού παπουτσιών, κάποιοι δίνουν έμφαση στην άνεση, κάποιοι μόνο στην εμφάνιση, ωστόσο αυτό που χρειάζεται είναι μια ενδιάμεση κατάσταση.


Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ο καθένας δημιουργεί συγκεκριμένες απόψεις στο μυαλό του και αναλόγως επιλέγει τα υποδήματα του.

Εάν συχνό παράδειγμα είναι η καθημερινότητα του καθενός, η οποία συχνά επηρεάζει και την καρταρόμπα μας. Για παράδειγμα όσοι ασχολούνται με τεχνικές εργασίες και έχουν συγκεκριμένη στολή στη δουλειά τους, υιοθετούν αυτό το στυλ και συνηθίζουν να φορούν μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια και τις υπόλοιπες ημέρες.

Ακόμη υπάρχουν μερικές προκαταλήψεις που κάνουν τον ενδιαφερόμενο να αισθάνεται αμήχανα. Όπως για παράδειγμα το τι θα πουν εάν βάλει πάνινα παπούτσια, εάν φορέσει αθλητικά ή trail μποτάκια.

Πως να επιλέξετε ανδρικά παπούτσια

Ιδού μερικοί κανόνες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ανδρικά παπούτσια για κάθε περίσταση:

♦ Αποκτήστε παπούτσια που ταιριάζουν με τα ρούχα που έχετε ήδη για να μπορείτε να τα συνδυάσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο από την καθημερινή επιλογή των ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ, αλλά θα σας κάνει να απολαύσετε και περισσότερο τις αγορές σας.

♦ Φροντίστε τα παπούτσια σας εκτός από το να συμβαδίζουν αισθητικά, να είναι πιο σκούρα από το παντελόνι σας για να δημιουργείτε καλύτερη αντίθεση.

♦ Οι κάλτσες δεν χρειάζεται να ταιριάζουν με τα παπούτσια, π.χ. μαύρο παπούτσι με μαύρη κάλτσα. Δείτε το σαν ένα αξεσουάρ που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

♦ Προσπαθήστε να συνδυάσετε τα παπούτσια με τη ζώνη που θα επιλέξετε για να είναι πιο ισορροπημένη η εμφάνιση σας.


Τηρώντας τους παραπάνω κανόνες θα μπορέσετε να είστε σίγουροι ότι τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσούαρ που διαθέτετε ταιριάζουν μεταξύ τους και θα μπορέσετε στη συνέχεια να εμπλουτίσετε τη ντουλάπα σας και με «πινελιές» που θα δώσουν ένα ξεχωριστό τόνο στην εμφάνιση σας.

coolweb.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Τομή στη Δημόσια Διοίκηση το νέο σύστημα επιλογής Διοικήσεων φορέων Δημοσίου

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, μαζί με την Υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη, παρουσίασ…