zilia

Όπως κατά καιρούς  έχουμε αναλύσει στο Goddess.g,  η επιτυχία μιας σχέσης βασίζεται στην αγάπη και την εμπιστοσύνη. Αυτό φυσικά, δε σημαίνει πως δε μπορεί να κάνει την εμφάνισή του το ζιζάνιο της ζήλιας, σε ήπιο βαθμό ή σε σημείο τρέλας. Σε ένα βαθμό το επίπεδο ζήλιας είναι απόρροια χειρισμών και προσωπικότητας, μήπως όμως είναι και θέμα ζωδίου; Μάθε πόσο ζηλιάρα είσαι και πώς εκδηλώνεις τη ζήλια με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Δύσκολα το παραδέχεσαι αλλά η ζήλια είναι παρούσα ακόμη κι αν δεν υπάρχει αφορμή που να τη δικαιολογεί, με εκρήξεις συχνά δίχως αιτία.

Ταύρος

Η ζήλια σου εκφράζεται με τη μορφή της… κατοχής. Ο σύντροφός σου, σου ανήκει και δε θέλεις να τον διεκδικούν με κανέναν τρόπο. Αλίμονο σε αυτή που θα περάσει τα όρια…

Δίδυμοι

Είσαι αρκετά καλή στο να καλύπτεις το συναίσθημα ζήλιας που βιώνεις. Θα προσπαθήσεις να διερευνήσεις τα σημάδια και να επιβεβαιώσεις τυχόν υποψίες πριν πετάξεις τα βέλη σου.

Καρκίνος

Η ζήλια και η ευαισθησία παντρεύονται και εσωτερικοποιούνται. Μπορεί να μην εκφραστεί ποτέ αλλά σε οδηγεί σε μια ανασκόπηση και σε οδηγεί σε χαμηλή αυτοεκτίμηση και ανασφάλεια.

Λέων

Η ζήλια εκφράζεται με τη μορφή των αναγκών. Ζητάς όλο και περισσότερα από το σύντροφό σου και προσπαθείς να στρέψεις την προσοχή του πάνω σου.

Παρθένος

Νιώθεις νευρική όταν ζηλεύεις και δε μπορείς να αντέξεις στη σκέψη πως κάτι πονηρό συμβαίνει. Αμφιβάλεις για κάθε του κίνηση και προσπαθείς να τον ελέγξεις.

Ζυγός

Με το που μπει το σαράκι της ζήλιας γίνεσαι άγρυπνος φρουρός. Προσπαθείς να περνάς κάθε λεπτό της ημέρας μαζί του για να βεβαιωθείς πως δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Σκορπιός

Αυτοκαταστροφικό και ερωτικό ζώδιο ο σκορπιός δεν έχει μέτρο ούτε στη ζήλια. Η υποψία και μόνο αρκεί για να γίνει η έκρηξη που θα σκάσει σαν ατομική βόμβα.

Τοξότης

Η ζήλια δεν είναι μέρος της φύσης σου κι αυτό επειδή οι δεξιότητες επικοινωνίας σου με το σύντροφό σου είναι τόσο ισχυρές που δύσκολα θα αφήσουν κενό για υποψία.

Αιγόκερως

Η ζήλια σου εκφράζεται με τη μορφή του ελέγχου. Θέτεις όρους απαράβατους από την αρχή.

Υδροχόος

Η σχέση σου με τη ζήλια είναι σχεδόν ανύπαρκτη κι αυτό γιατί είσαι ανοιχτό βιβλίο. Θα μιλήσεις ανοιχτά για τα πάντα από την πρώτη στιγμή, χωρίς να αφήνεις χώρο στο συναίσθημα αυτό να καλλιεργηθεί.

Ιχθύς

Γεννήθηκες ζηλιάρα και δεν υπάρχει γιατρειά. Μπορεί να δείχνεις άνετη και αδιάφορη και ξαφνικά να ξεσπάσει έκρηξη ζήλιας σαν από το πουθενά.

goddess.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πότε η παρακεταμόλη μπορεί να βλάψει το συκώτι

Η παρακεταμόλη μπορεί να βλάψει το συκώτι σας. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε α…