mitsotakhs-kammenos-708

(/Φωτογραφία: Eurokinissi)

Πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Νέα Δημοκρατία.

Η selfie Καμμένου με το Χιούι

Αφορμή στάθηκε μία selfie που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην οποία βρίσκεται στην βραχονησίδα Σύρνα και στο φόντο υπάρχει ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «Χιούι».

ΝΔ: Ο Καμμένος φωτογραφίζεται με ελικόπτερα του στρατού, σαν να είναι δικά του

Η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την εν λόγω ανάρτηση, επέκρινε την κυβέρνηση αλλά και προσωπικά τον Πάνο Καμμένο.

«Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της», κατέληξε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ο Καμμένος απάντησε κάνοντας… επίθεση

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε με ένα tweet στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ…».

ΑΝΕΛ: Τα ελικόπτερα Χριστοφοράκου, χορηγία Siemens… 

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, επιτιθέμενοι στη Νέα Δημοκρατία και λέγοντας ότι:  «Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι». Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας».

ΝΔ: Νας μα πει τι ξέρει για το χρηματισμό Κοτζιά από τον Σόρρος

Η νέα απάντηση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας δεν άργησε να έρθει, σχολιάζοντας: «Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο».

«Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες», αναφέρει κλείνοντας η ανακοίνωση της Πειραιώς.

iefimerida.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας: Όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου & την ευημερία των δημοτών μας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου Πύλης που με την ψήφο τους,  έδειξαν …