mpoukali-krasiou-fellos-diy-anoixtiri

Πως να βγει ο φελλός που έχει κολλήσει στο μπουκάλι, αλλά και να το ξανά βάλετε εύκολα και απλά, με μια μόνο κίνηση. Πολλά τα πάρτι και οι γιορτές που διοργανώνουμε κάθε τόσο με φίλους και γνωστούς και όπως είναι φυσικό, γιορτή χωρίς φαΐ δε γίνεται, φυσικά κάθε γιορτινό τραπέζι πρέπει να συνοδευτεί με αρκετό κρασί για όλους και είναι ευκαιρία να τους κεράσετε από το ακριβό μπουκάλι που είχατε αγοράσει και το φυλάγετε για ειδικές περιστάσεις.

 Αν και τα κρασιά διατηρούνται πολύ χρόνο σε δροσερό και σκιερό μέρος,  μπορείτε να τα καταναλώσετε όποτε εσείς επιθυμείτε.  Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως αν αφήσετε τα μπουκάλια ανοιχτά και δεν έχετε φροντίσει να κλείσουν αεροστεγώς, αφού ο «καθαρός αέρας» θα αλλοιώσει τη γεύση τους και θα τα διαβρώσει, μπορείτε αυτό να το αποτρέψετε αρκεί να βάλετε και πάλι, σωστά το φελλό στην θέση του, έτσι το κρασί δε πάει χαμένο και θα το καταναλώσετε τις επόμενες ημέρες.

Έλα όμως, που ο φελλός όταν βγει είναι αρκετά δύσκολο να μπει αφού δε χωράει στην τρύπα της φιάλης, με το τρικ που θα δούμε παρακάτω ο φελλός θα μπει και πάλι στη θέση του χωρίς να σας παιδέψει και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε το φελλό μέσα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα, αμέσως μετά δοκιμάστε και πάλι να το τοποθετήσετε μέσα στο μπουκάλι, θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι θα χωρέσει και θα κουμπώσει πανεύκολα. 
Με αυτό το απλό κολπάκι, το κρασί θα διαρκέσει περισσότερο καιρό ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε ολόκληρο το μπουκάλι μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

Κόλλησε ο φελλός;

Επειδή για να μπει ξανά ο φελλός στο μπουκάλι, πρέπει πρώτα να βγει, δείτε τι μπορείτε να κάνετε αν έχει κολλήσει και δε «λέει» να βγει.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα καταφέρετε να το βγάλετε εύκολα και απλά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα ζεστό πανί και να τυλίξετε το λαιμό της φιάλης. Αμέσως μετά τραβήξτε και ο φελλός θα βγει με μια κίνηση.

Απίστευτο! Πώς να ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήρι!

Σας έχει τύχει ποτέ να θέλετε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί άλλα να μην έχετε ανοιχτήρι εύκαιρο;

Επειδή σε μένα έχει τύχει αρκετές φορές, θα σας δείξω ένα κόλπο που βρήκα στο διαδίκτυο και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Ποιος θα το φανταζόταν ότι τελικά για να ανοίξεις μια φιάλη με κρασί το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα παπούτσι. Αν και ακούγεται ακατόρθωτο, παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πως να το κάνετε και εσείς, φυσικά μόνο σε περιπτώσεις «εκτάκτου ανάγκης» που δεν βρίσκετε τιρμπουσόν.
Στην υγείας μας!

votanonkipos.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…