karnavali Gomfwn Arxiki

Ξεκίνησαν & με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες κατασκευής αρμάτων για το αποκριάτικο «Καρναβάλι Γόμφων», που θα πραγματοποιηθεί την «Καθαρά» Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, υπό την αιγίδα του Δ. Πύλης.

Στην όλα προσπάθεια, εκτός των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου, συμμετέχουν μικροί & μεγάλοι Γομφαίοι & όχι μόνο, κατασκευάζοντας τα θέματα των αρμάτων που θα παρελάσουν, με πολύ μεράκι, κέφι & προπάντων φαντασία, ώστε την προκαθορισμένη ημερομηνία, τα πάντα να είναι έτοιμα!

Εμείς προς το παρόν & κατά το «καθώς πρέπει» δεν θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα, αφήνοντας σας με την περιέργεια, την οποία θα ικανοποιήσετε με την παρουσία σας στις 19 του Φλεβάρη, να περάσετε μια όμορφη «Καθαρά» Δευτέρα σε Τ.Κ. του Δήμου μας, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα με το χειροκρότημά σας την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών!!!

Μετά την παρέλαση & στον χώρο της πλατείας του χωριού θα προσφερθεί στους επισκέπτες η πατροπαράδοτη φασολάδα, λαγάνα & άφθονο κρασί! Το τραγούδι, ο χορός & το πολύ κέφι, καθώς & οι εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του αποκριάτικου αυτού ξεφαντώματος, είναι κάτι το δεδομένο & αδιαμφισβήτητο!!!

Να σημειώσουμε εδώ πως μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια “χειμέριας νάρκης”, το ξακουστό για τα δεδομένα του Νομού, “Καρναβάλι των Γόμφων” ξυπνά & πάλι για φέτος στις 19 Φεβρουαρίου/Καθαρά Δευτέρα, αναβιώνοντας ύστερα από την επιθυμία του κόσμου να ζήσει μοναδικές στιγμές αποκριάτικου ξεφαντώματος, τρέλας & ατέλειωτου γέλιου, αλλά & των παιδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων, να τοποθετήσουν τον πάλαι ποτέ όμορφο αυτό θεσμό, στην θέση που του αρμόζει, ψηλά στον πολιτιστικό χάρτη, όχι μόνο του Δήμου, αλλά & ολόκληρου του Νομού.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε με την παρέα σας στο Καρναβάλι των Γόμφων την Καθαρά Δευτέρα, είτε ως πεζοπόρο τμήμα, είτε με άρμα, μην διστάσετε στιγμή & δηλώστε την συμμετοχή σας τηλεφωνικά στο 6982 636 273/Άκης Κακάβας, η ακόμα μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία του Συλλόγου που στεγάζονται στον χώρο της Τ.Κ. Γόμφων, καθημερινά κατά τις ώρες 4:00μμ – 6:00μμ, ώστε οι διοργανωτές να φροντίσουν για τα υλικά της ιδέας σας με την οποία θα συμμετάσχετε στο Καρναβάλι, με έναν εκ των ως άνω τρόπων!

 

karnavali Gomfwn (1)

karnavali Gomfwn (2)

karnavali Gomfwn (3)

karnavali Gomfwn (4) karnavali Gomfwn (6)

karnavali Gomfwn (7)

karnavali

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ δίπλα στα παιδιά και τους γονείς

Αγαπητοί γονείς, Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, είναι στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν για τις 26 δι…