Με «Πυρετώδεις» ρυθμούς, ξεκίνησαν & θα συνεχίσουν, οι προετοιμασίες για την «Γιορτή Κρεμμυδιού», που για δεκάτη συνεχόμενη φορά διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου, σε επτά ημέρες από σήμερα & συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου στο γήπεδο του χωριού.

Σήμερα, οι γυναίκες – μέλη του Συλλόγου άρχισαν με τον καθορισμό των κρεμμυδιών(κορκάρι), προσφορά των παραγωγών της Κοινότητας, για να ετοιμαστεί την ημέρα της εκδήλωσης το περίφημο στιφάδο, το οποίο φέτος θα συνοδεύεται από μοσχαρίσιο κρέας.

Κατά την κεντρική εκδήλωση θα λάβει χώρα & παραδοσιακό δρώμενο με αναφορά στο πλύσιμο των ρούχων(στράνια), ενώ την διασκέδαση των παραβρισκομένων θα αναλάβει δημοτικο-λαϊκή ορχήστρα.

Η είσοδος έχει οριστεί στα 3€, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η προσφορά μισού κιλού, περίπου, κορκαριού προετοιμασμένου, για να φτιάξετε το δικό σας στιφάδο στο σπίτι.

Επίσης με 2€ μπορείτε να παραλάβετε μερίδα στιφάδου με μοσχαρίσιο κρέας, που με περισσή μαεστρία θα έχει ετοιμάσει ο μάγειρας, που έχει επιστρατευθεί για την περίσταση.

 

IMG_0622 IMG_0621 IMG_0620 IMG_0619 Arxiki

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…