telAviv

Κώστας Αγοραστός: «Με συνεργασίες και σχέδιο φέρνουμε αποτελέσματα»

Απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου εξασφάλισε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς μια νέα αεροπορική εταιρία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες. Πρόκειται για την Κυπριακών συμφερόντων Tus Airways.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στελέχη τις εταιρείας πρόκειται να επισκεφθούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου θα έχουν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη κα Δωροθέα Κολυνδρίνη για να οριστικοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Με συνεργασίες, σχέδιο και σκληρή δουλειά φέρνουμε αποτελέσματα. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του επιτυχημένου εγχειρήματος, μέσα από τη σύμπραξη τουρισμού της Περιφέρειας με την Marketing Greece και το Στρατηγικό Σχέδιο Μάρκετινγκ και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Θεσσαλίας. Έτσι το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου ενδυναμώνεται στηρίζοντας το τουριστικό προϊόν της χώρας μας και της Θεσσαλίας».

Όπως έγινε γνωστό από την αεροπορική εταιρεία οι πτήσεις θα διεξάγονται από τις 16/07/18 έως τις 01/10/18, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με το δρομολόγιο:

Tlv-Vol (Τελ Αβίβ – Βόλος) 13:00-15:15

Vol-Tlv  (Βόλος – Τελ Αβίβ)  16:15-18:15

Μάλιστα η εταιρεία ξεκίνησε ήδη την προώθηση της Θεσσαλίας ως προορισμό στην «24η INTERNATIONAL MEDITERRANEAN TOURISM MARKET», που ανοίγει τις πόρτες της αύριο Τρίτη 6 Φεβρουάριου στο Τελ Αβίβ και αποτελεί την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ανατολικής Μεσογείου.

Στην έκθεση συμμετέχει με δικό της Περίπτερο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας στοχεύοντας στην ανερχόμενη τουριστικά αγορά του Ισραήλ.

roll up easy travel_greece

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Παλαιομονάστηρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτριος Μαγγίνας

Τον πολυαγαπημένο μας               πατέρα , παππού ,  αδελφό  και θείο .       ΔΗΜΗΤΡΙΟ  …