POP (1)

Το πρώτο  φιλικό αγώνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε την Τρίτη το Παλαιομονάστηρο απέναντι στην Μπάρα. Ομάδα της ίδιας κατηγορίας του άλλου Ομίλου με πολλούς έμπειρους παίκτες καθώς έχει θέσει στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Το Παλαιομόναστηρο με τον προπονητή του Βασιλείου Περικλή έχει ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και 10 μέρες, οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθημερινά , προκειμένου να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα.

Η φιλική αναμέτρηση έδωσε την δυνατότητα στους προπονητές των 2 ομάδων να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις ικανότητες και την αγωνιστική ετοιμότητα του roster των ομάδων τους.

Ο Προπονητής του Παλαιομοναστήρου Βασιλείου Περικλής χρησιμοποίησε και τους 20 παίκτες που είχε στη διάθεσή του δίνοντας την δυνατότητα σε πολύ νεαρούς παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Μέχρι το 70’ το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Μετά ο ρυθμός έπεσε, λόγω των πολλών αλλαγών που έγιναν.

Για την ιστορία η ομάδα της Μπάρας νίκησε με 1 -0, με γκολ που σημείωσε στο 85′  μετά από σέντρα – σουτ , ξεγελώντας τον νεαρό 14χρονο κήπερ  του Παλαιομοναστήρου, Μουτογιώργο Νίκανδρο, που έκανε και το ντεμπούτο του στην μεγάλη Ομάδα.

POP (2)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…