kina simata

Ήταν 27 Νοεμβρίου του 2017 όταν κάμερα ασφαλείας στον δρόμο Lianyungang στην περιοχή Jiangsu της Κίνας, κατέγραψε άγνωστο άνδρα να αλλάζει σήματα στον δρόμο επίτηδες, παραπλανώντας τους οδηγούς.

Μπορεί αρχικά οι άσπρες γραμμές πάνω στη λεωφόρο να ήταν σήματα που έδειχναν στους οδηγούς ότι πρέπει να κατευθυνθούν αριστερά, ωστόσο ο άγνωστος είχε διαφορετική άποψη! Αποφάσισε να αλλάξει το σήμα δημιουργώντας άλλη μία άσπρη γραμμή που έδειχνε στους οδηγούς ότι εκτός από αριστερά, μπορούν να κατευθυνθούν και ευθεία.

Ο άγνωστος εντοπίστηκε από την Αστυνομία και εξήγησε στους αστυνομικούς ότι υπήρχε σοβαρός λόγος που το έκανε αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, στον κεντρικό αυτόν δρόμο, η κίνηση είναι πάντα αφόρητη.Δίνοντας λοιπόν την δυνατότητα στους οδηγούς να κατευθυνθούν και αριστερά και ευθεία, η κίνηση περιορίζεται.

Αποτέλεσμα; Πρόστιμο 150 δολαρίων και πολλοί αποπροσανατολισμένοι οδηγοί πριν επανέλθει και πάλι το σωστό σήμα στον δρόμο!

newsit.gr

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: People’s Daily, China

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023: Υπερπαραγωγή Ομορφιάς και εκλογή της Miss Universe Greece 2023. Όλοι οι μεγάλοι νικητές της λαμπερής βραδιάς  

Ο Απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023 για δέκατη τρίτη…