Proedroi (5)

Μεγάλη ανακατοσούρα στη ζωή μας, είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, έχει επιφέρει αυτός ο μυστήριος κορονοϊός covid 19, μέσω του οποίου βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις σε οικονομικό & κοινωνικό επίπεδο, με τις συνέπειες να γίνονται αντιληπτές από την εξαγγελία ακόμη των μέτρων αντιμετώπισης…

Μέσα λοιπόν σε όλον αυτόν τον ορυμαγδό, θύματα και οι Δήμοι και οι Κοινότητες με άμεσους αποδέκτες τις κοινωνίες τους, καθώς υπολειτουργούν και προγράμματα όπως αυτό της «Κοινωφελούς Εργασίας», μέσω του οποίου οι Δήμοι προσελάμβαναν προσωπικό για την αντιμετώπιση βασικών εποχικών τους αναγκών, έχουν πάει 2 μήνες πίσω, έχοντας ως αποτέλεσμα την εξώθηση κάποιων προέδρων σε ΤΚ του Δήμου μας στον αυτο-εθελοντισμό!!!

Έτσι Κ. Ποντίκας σε Γόμφους & Δ. Γιαννουλάκος στην Μουριά, είτε με τα καλά τους, είτε με την εργασιακή τους περιβολή, με πινέλα & γκαζονομηχανές ανέλαβαν δράση, καθώς οι ανάγκες δεν σηκώνουν άλλη αναβολή & βουρρρρρ στη δουλειά!

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η σχετική προκήρυξη για την «Κοινωφελή Εργασία» θα βγει στον «αέρα» αμέσως μετά την Πρωτομαγιά(ενώ έπρεπε να ‘χε ξεκινήσει αρχές Μάρτη) με πιο πιθανές ημερομηνίες τη Δευτέρα 4 & την Τρίτη 5 Μαΐου. Με την έκδοση της προκήρυξης θα ξεκινήσει ταυτόχρονα και η έναρξη της υποβολής των αιτήσεων, όπως προβλέπει η σχετική απόφαση που έχει ήδη δημοσιευθεί.

Τώρα πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό & πότε οι ωφελούμενοι θα τοποθετηθούν στους φορείς και θα αναλάβουν έργο, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται κάποιο χρόνο & δη στην Ελλάδα, λίγο ακόμα περισσότερο χρόνο!

 

Proedroi (6)

Buge

Proedroi (1)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το πρώτο παραποτάμιο πάρκο, στην Ελλάδα! Ανάδειξη του Πορταϊκού ποταμού με τη δημιουργία παραποτάμιου πάρκου. 

Ανάδειξη του Πορταϊκού ποταμού με τη δημιουργία παραποτάμιου πάρκου.  Στην τελική ευθεία π…