vratsistas

Αγαπητοί συγχωριανοί, στη Φήκη & παντού…

Σε λίγες ώρες υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά που εύχομαι από καρδιάς να είναι 2021! φορές καλύτερη από τη ζοφερό 2020 που φεύγει & αφήνει μόνο δυσάρεστες θύμισες σε όλους μας. Την πανδημία του COVID-19 η οποία αποτέλεσε μια συνεχή, ασύμμετρη και απρόβλεπτη απειλή για την ανθρωπότητα, επηρεάζοντας έντονα την ποιότητα της ζωής μας, σε όλες της τις εκφάνσεις, με πρωτοφανείς συνέπειες σε προσωπικό, οικονομικό, ψυχολογικό & κοινωνικό επίπεδο.

Παρ’ όλες τις μεγάλες δυσκολίες που μας επέβαλε η πανδημία του κορονοϊού, όντας επικεφαλής στο τιμόνι της Κοινότητας, δεν  κάμφθηκα λεπτό, αλλά με ανάλογο προγραμματισμό και σωστή διαχείριση των συνθηκών & ιεράρχηση των αναγκών, προχώρησα μπροστά, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο & μέσο, για να μπορέσω να ανταποκριθώ, όσο μπορούσα καλύτερα στις ανάγκες όλων των συγχωριανών, στον βαθμό που μου αναλογεί και απορρέει μέσα από τις υποχρεώσεις της θέσης & του ρόλου μου ως πρόεδρος της Φήκης.
Είμαι πεπεισμένος πως συναισθήματα αλληλεγγύης, κατανόησης και ανθρωπιάς διακατέχουν άπαντες, όλο αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.
Αυτά τα συναισθήματα διακατέχουν και εμένα προσωπικά, καθώς από τους πρώτους στόχους μου ήταν και είναι να σταθώ δίπλα σε  όσους συνανθρώπους μας, έχουν ανάγκη από την στήριξη και την συμπαράστασή μας, όχι μόνο τούτες τις Άγιες Μέρες, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου.
Εύχομαι ειλικρινά & από καρδιάς το 2021 να φέρει & αποδώσει αφειδώς σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά, ό,τι ονειρεύεται και έχει πραγματικά ανάγκη.
Υγεία, Ευτυχία, Ευδαιμονία…
                                                        Χρόνια Πολλά & Καλά!!!
Γεώργιος Βρατσίστας
Πρόεδρος ΤΚ Φήκης
Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…