skaki_frourio- copy

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων  σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας(Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.) ανέλαβε να διοργανώσει το Ατομικό Νεανικό Πρωτάθλημα ηλικιών από 8- 16 ετών και παράλληλα το Ατομικό Αντρών – Γυναικών Θεσσαλίας για το 2016.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα Τρίκαλα το τριήμερο Παρασκευή 6/5 έως Κυριακή 8/5 σε πέντε (5) γύρους και αποτελεί επίσημη διοργάνωση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας(Ε.Σ.Ο.) με προκρίσεις των νικητών στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνοσκακιστές με δελτίο αθλητή της Ε.Σ.Ο.

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, επέλεξε ως χώρο διεξαγωγής αυτών των αγώνων, οι οποίοι  έχουν Πανθεσσαλικό ενδιαφέρον και διοργανώνονται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στα Τρίκαλα, τον εμβληματικό  χώρο του Φρουρίου.

Έναν χώρο που αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης μας, συμβολικά  ταιριαστό με τις «μάχες των στρατών» στις σκακιέρες  και που θα δώσει  την ευκαιρία στους συμμετέχοντες από άλλους νομούς να γνωρίσουν ένα από τα πιο όμορφα σημεία των Τρικάλων.

Η ΣΚΑ.ΚΙ. θα επιχειρήσει να κάνει ακόμη μια επιτυχημένη διοργάνωση και με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Τρικκαίων  να προσφέρει καλές αγωνιστικές συνθήκες στους σκακιστές.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι

ΠΑΡΑΣΚ.  6/5  ΩΡΑ 17.30     1ος Γύρος

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5 ΩΡΑ 11.00     2ος Γύρος-     ΩΡΑ   17.00      3ος Γύρος

ΚΥΡΙΑΚΗ  8/5  ΩΡΑ 11.00     4ος Γύρος-    ΩΡΑ  17.00 5ος Γύρος –

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ -ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023: Υπερπαραγωγή Ομορφιάς και εκλογή της Miss Universe Greece 2023. Όλοι οι μεγάλοι νικητές της λαμπερής βραδιάς  

Ο Απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023 για δέκατη τρίτη…