1436963

Από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ, γίνεται γνωστή η: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-6-2018 ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΛΟΓΩ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 1 ΧΛΜ <<PORTA KIDS RUN >>.

Συγκεκριμένα η απόφαση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, με θέμα: «Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις»,αναφέρει…

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ…

– Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, την Κυριακή 17-06-2018 κατά τις ώρες 11:00΄ έως το πέρας του αγώνα στις κάτωθι οδούς του Δήμου Πύλης:

– Στην οδό Ηρώων 1940 και στο τμήμα αυτής, έμπροσθεν του Δημαρχείου Πύλης έως το ύψος της συμβολής των οδών Ηρώων 1940 & 25ης Μαρτίου.

– Στη συμβολή των οδών Ηρώων 1940 & 25ης Μαρτίου έως το τέλος της οδού Αποστόλου Βαμβέτσου και στην προέκταση αυτής, καθόλο το μήκος της οδού Κύπρου .

– Στην ανώνυμη οδό, από το ύψος αυτής (έμπροσθεν του κυκλικού κόμβου) έως το ύψος της οδού 25η Μαρτίου και στην κάθετη προς αυτή ανώνυμη οδό, έως την συμβολή αυτής με την οδό Ηρώων 1940.

– Στην οδό Ηρώων1940 από το ύψος έμπροσθεν του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης έως την συμβολή των οδών Ηρώων 1940 & Αλβανικού Μετώπου.

-Στην συμβολή των οδών Ηρώων 1940 & Αλβανικού Μετώπου έως την συμβολή των οδών Αλβανικού Μετώπου & Ερμού και

-Στην συμβολή των οδών Αλβανικού Μετώπου & Ερμού έως την συμβολή των οδών Ερμού & Ηρώων 1940 (έμπροσθεν Δημαρχείου Πύλης )

– Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση.

– Με μέριμνα και ευθύνη των διοργανωτών του αγώνα, σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης Τρικάλων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.

– Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Τρικκαίων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…