tempi

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, για χρονικό διάστημα από την Τρίτη (28-11-2017) έως και την Παρασκευή (01-12-2017), καθώς και από την Τετάρτη (06-12-2017) έως την Παρασκευή (08-12-2017), καθημερινά από ώρα 07:00 έως ώρα 19:00.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητόδρομου στην περιοχή των σηράγγων).

Εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κατά την οποία θα απαιτηθεί ο αποκλεισμός μέρους ή του συνόλου των σηράγγων Τ1-Τ2-Τ3, η κυκλοφορία δύναται να εξυπηρετηθεί και από τις παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές:

  • Την ανατολική (παραλιακή), μέσω Λάρισας – Αγιάς – Αγιοκάμπου – Ομολίου – Α.Θ.Ε.
  • Την κεντρική, μέσω Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου – Κατερίνης ή Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατίας και
  • Τη δυτική, μέσω Λάρισας – Τρικάλων – Καλαμπάκας – Παναγίας – Εγνατίας.
Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Λιλή: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αθανάσιος Γαλάνης

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και θείο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΝΗ ΣΥΝΤ/ΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΤΩΝ 9…