naytiko copy

Με Απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθορίσθηκε ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων σπουδαστών/σπουδαστριών που θα εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων και Μηχανικών κατά το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017, καθώς και οι προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών των υποψηφίων.

Με βάση την Απόφαση πρόκειται να εισαχθούν 575 Πλοίαρχοι και 568 Μηχανικοί (συνολικά 1143 σπουδαστές) συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών κατηγοριών.

Όλοι οι υποψήφιοι/ες, από την 08-06-2016 πρέπει να υποβάλλουν αίτηση, ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες σύμφωνα με το Παράρτημα ΣΤ της προκήρυξης.

Όλοι οι υποψήφιοι μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης οφείλουν να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε ΑΕΝ (Παράρτημα Δ) κανονικά και πλήρη τα δικαιολογητικά τους προκειμένου γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.

Οι υποψήφιοι/ες της ΠΡΩΤΗΣ Γενικής Κατηγορίας πρέπει να δηλώσουν τις Α.Ε.Ν. στο μηχανογραφικό δελτίο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και επιπλέον πρέπει, έχοντας μαζί τους το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ, σύμφωνα με τη διαδικασία του κεφαλαίου Ε, να υποβάλλουν, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν., τα σχετικά δικαιολογητικά, κανονικά και πλήρη, από την 08-06-2016 και μέχρι την 07-07-2016 ημέρα Πέμπτη.

Οι υποψήφιοι/ες της ΔΕΥΤΕΡΗΣ Γενικής Κατηγορίας πρέπει, έχοντας μαζί τους το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ, σύμφωνα με τη διαδικασία του κεφαλαίου Ε, να υποβάλλουν, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν., τα σχετικά δικαιολογητικά, κανονικά και πλήρη, από την 08-06-2016 και μέχρι την 18-08-2016 ημέρα Πέμπτη.

(i) Σε περίπτωση που υποψήφιος Πρώτης Γενικής Κατηγορίας επιθυμεί, για την εισαγωγή του στις ΑΕΝ να συμμετάσχει και στη Δεύτερη Γενική Κατηγορία (μέσω των πανελληνίων εξετάσεων και μέσω αξιολόγησης του απολυτηρίου), υποβάλει ηλεκτρονικά μία και μόνο αίτηση και υποχρεούται να καταθέσει όλα τα αναφερόμενα και για τις δύο γενικές κατηγορίες δικαιολογητικά μία φορά και εντός της προθεσμίας που θα ισχύει για την Πρώτη Γενική Κατηγορία.

Δείτε την προκήρυξη με όλες τις πληροφορίες υποβολής της αίτησης, προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες εισαγωγής.

Πηγή:ipaideia.gr

 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…