tsampi

Μετά από την κακιά στιγμή & άνευ λόγου διαμάχη που σημειώθηκε μεταξύ Νάκου & Τσιαμπαλή στο προχθεσινό ΔΣ, που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του δημ. συμβούλου της ελάσσονος Αντιπολίτευσης από την αίθουσα συνεδριάσεων, ο «Τσάμπι» της «Πύλης Αξιών», δεν ήταν δυνατόν να μην κάνει γνωστά τα ερωτήματα που είχε σκοπό να θέσει στο Προεδρείο (κι εμείς να μην τα χάσουμε), αφού λόγω της αποχώρησής του δεν πήρε μέρος στην διαδικασία των ερωτημάτων.

Αντ’ αυτού λοιπόν σήμερα, σε ευρύ κύκλο & προεδρεύοντος του Βαγγέλη, κάτι που γίνεται κατανοητό από την θέση που αυτός κατέχει στην διάταξη της ομήγυρης (βλ. φωτό), έκανε γνωστά τα δύο του ερωτήματα…

1. «Ποιες οι ενέργειες από πλευρές Δήμου για την αντιμετώπιση του γνωστού σημείου «καρμανιόλα» στον Περιφερειακό στους Γόμφους,  από τον Σεπτέμβριο του 2019 που είχα φέρει & τότε το θέμα στο ΔΣ & από τότε μέχρι σήμερα έχουν συμβεί άλλα 5 ατυχήματα & από καθαρή τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα»

και…

2. «Το μπάζωμα των λακκουβών σε όλο το εύρος του Δήμου Πύλης με την μέθοδο της «τσουγγράνας & του φτυαριού», εκτός της αντιαισθητικής εικόνας που παρουσιάζει, θέτει & ζητήματα επικινδυνότητας, καθώς λόγω της παραπάνω μεθόδου, έχουν δημιουργηθεί σε κάποιες των περιπτώσεων σαμαράκια, ενώ πολύς όγκος χαλικιών έχει σωρευθεί γύρωθεν των μπαζωμένων (κατά τρόπο τινά λακκουβών), στοιχεία τα οποία αποτελούν βασικούς λόγους που υπονομεύουν την σωματική ακεραιότητα των συνδημοτών μας. Επ’ αυτού η δημ. Αρχή σκοπεύει τουλάχιστον να μαζέψει τα εναπομείναντα χαλίκια πριν μετουσιωθούμε σε μάντεις κακών;»

Αυτά εν ολίγοις ήταν τα δύο ερωτήματα του κ. Τσιαμπαλή, που αν & δεν ακούστηκαν στο ΔΣ, έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό ακολουθώντας άλλη μέθοδο. Αυτή του… «Φίλος στο φίλο θα το πει και μεταξύ μας δεν μένει»

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Η Πιαλεία τίμησε τους γερόντους της, στην «34η Γιορτή γερόντων»

Η 34η Γιορτή Γερόντων στην Πιαλεία Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιαλείας (ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ…