kaele trikalwn
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΦΕΤ

Το πρόγραμμα αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην  Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

Υπεύθυνος για την εκπαίδευση του προσωπικού είναι ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

 

2 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ VOUCHER

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες στο πρόγραμμα Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30 έως 45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ, να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έναρξη των προγραμμάτων

 

  • ΑΠΌΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ CambridgeInternational Diploma in IT Skills Standard

Το  ΚΑΕΛΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  ως γνωστό υλοποιεί  προγράμματα κατάρτισης –  προετοιμασίας  που θα οδηγεί στην απόκτηση πιστοποιητικού γνώσεων Η/Υ σύμφωνα με τα πρότυπα του ΑΣΕΠ για τις  ενότητες:

WORD EXCEL INTERNET(ΑΣΕΠ)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν, ως επιπλέον προσόν,  να αποκτήσουν πιστοποίηση γνώσεων Η/Υ, βασικού επιπέδου,  στις παραπάνω ενότητες.

 Η διάρκεια του  συγκεκριμένου προγράμματος  είναι  40 ώρες και μετά την ολοκλήρωση του, οι καταρτιζόμενοι θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε διάστημα λιγότερο του μήνα.

Σημειώνεται ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες για το τμήμα αυτό .

 

  • ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 Άρχισαν τα προγράμματα Τεχνικών Ασφαλείας Β΄ και  Γ΄ Κατηγορίας σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο του 2020  .

  «Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας στις επιχειρήσεις τους εφόσον αυτές υπάγονται στην Β΄ και  Γ΄ κατηγορία σύμφωνα με το άρθρο 10 του κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων  και απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

Επισημαίνεται ότι η μη τήρηση των διατάξεων και των ρυθμίσεων της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας από τις επιχειρήσεις, επιβάλλει ποινικές και διοικητικές κυρώσεις του Ν.2639/1998.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι στοιχεία για  να υπογράψουν τη σχετική αίτηση : ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΔΤ, ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

 

 Πληροφορίες -Δηλώσεις Συμμετοχής: ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ-Παράρτημα Θεσσαλίας, Σωκράτους 18 Τρίκαλα , Τηλ:2431079455 EMAIL trikala@kaele.gr

 

Από το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ Τρικάλων

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Τρικκαίων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…