IMG_3419 copy

Όχι από τα πιο απίθανα, αλλά σπάνιο στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος  Ποδοσφαίρου μεταξύ Λυκείων, να αναμετρώνται για το θεσμό, δύο σχολικά συγκροτήματα της ίδιας κωμόπολης. Μιλάμε βέβαια για τον αγώνα ανάμεσα στο Γ.Ε.Λ. & ΕΠΑΛ Πύλης, που διεξήχθη σήμερα Τρίτη 16-2-2016, στο γήπεδο του Πορταϊκού.

Υπεύθυνος φορέας διεξαγωγής είναι το Υπ. Παιδείας  & επιβλέπουσα Αρχή για κάθε Νομό είναι η ΟΕΣΑ(Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων).  Σε επίπεδο Νομού συμμετάσχουν 19 Σχολεία – Ομάδες(ΓΕΛ/ΕΠΑΛ) & οι μεταξύ τους αγώνες είναι νοκ-άουτ. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού Τρικάλων θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Καρδίτσας & η νικήτρια αυτού του αγώνα την αντίστοιχη που θα προκύψει ανάμεσα σε Λάρισα & Βόλο. Μία λοιπόν θα προκύψει από κάθε Περιφέρεια, οπότε πάμε πλέον σε περιφερειακό επίπεδο, ωσότου προκύψει το ζευγάρι του τελικού.

Σε αγωνιστικό επίπεδο τώρα, το τελικό σκορ του αγώνα ήταν υπέρ του ΓΕΛ που νίκησε με 2 – 1.

Η μέρα αρκετά καλή, ο αγωνιστικός χώρος όμως δεν βοήθησε τις δυο ομάδες να αποδώσουν & θέαμα. Περισσότερο βούρκο θύμιζε, παρά τερέν γηπέδου.  Το ΓΕΛ άνοιξε το σκορ  σχετικά νωρίς με τον Πανάγο να βρίσκει δίχτυα στο 14΄ της συνάντησης, εκμεταλλευόμενος μία μικρή ολιγωρία της άμυνας του ΕΠΑΛ.

Στο 25’ ο Βοϊτσίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας  του, κάνοντας το 2-0 με κοντινό αριστοτεχνικό πλασέ, μετά από σέντρα. Το ΕΠΑΛ κερδίζοντας πέναλτι στα τελευταία λεπτά του β΄ημιχρόνου κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Παναγ. Μανώλη, που ήταν & το τελικό σκορ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν μαθητές & των δύο σχολείων, «φτιάχνοντας» «τρελή» & ένθερμη κερκίδα, προσπαθώντας να εμψυχώσουν τους συμμαθητές-παίχτες. Επίσης τον αγώνα παρακολούθησαν & καθηγητές των σχολείων  & οι Διευθυντές αυτών. Για το ΕΠΑΛ ο κος Στέφανος Τσιούνης & του ΓΕΛ ο κος Δημήτρης  Μαγκούτης.

Η ομάδα του ΕΠΑΛ με γυμναστή – προπονητή τον κο Γιώργο Ποντίκα, είχε στη σύνθεσή του, τους:

ΕΠΑΛ copy

Βασίλη Μουχάκη, Δημ. Λαμπρογεώργο, Παναγ. Μανώλη, Γιωρ. Βαμπούλη, Κ. Παπαθανασίου, Χρ. Μπρουσιάκη, Κ. Μπουρνόβα, Μάριο Χόντζα, Δημ. Τσιούκα, Δημ. Θέο, Ευαγγ. Καψιώχα, Γ. Κοθρά, Γ. Καλόγηρο, Αλεξ. Κρασιώτη & Γιαννη Οικονόμου.

Για του ΓΕΛ με γυμνάστρια – προπονήτρια την κα Βιβή Χασιώτη, η σύνθεση είχε ως εξής:

ΓΕΛ copy

Σπ. Βοϊτσίδης, Ραφαήλ Παπάς, Χρ. Μπακάλης, Ν. Ζαρίδας, Κ. Μπαλλάς, Παν. Ρούσας, Θοδ. Μαγκούτης, Αθ. Μπαλατσούκας, Δημ. Κωστήρας, Αχ. Πανάγος, Γιαν. Μπλέτσας, Γιαν. Λαμπρογεώργος, Ραφαήλ Ρίνης, Θαν. Τζερεμές Γιάννης Μάστορας.

ΓΚΟΛ copy

Ο Βοϊτσίδης στο 25΄πετυχαίνει το 2ο γκολ για το ΓΕΛ

ΚΕΡΚΙΔΑ copy

Και μία άποψη από την κερκίδα

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…