meteoritikos-dromos-copy

maxia-basw  Της Βασιλικής Μαχιά

 

 

 

Την περασμένη Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα ο  3ος Μετεωρίτικος Δρόμος – Meteora Trail Running. Ο αγώνας είχε τρεις διαδρομές, των 22.500 μέτρων(M.T.R.) , των 5.000 μέτρων(Meteora City Trail) και των 1000 μέτρων για τους μικρούς δρομείς.

Πριν την εκκίνηση των αγώνων μέλη του γυμναστηρίου STADIUM FITNESS CLUB  της Καλαμπάκας έκαναν  ζέσταμα στους αθλητές. Στις 10:00 η ώρα ξεκίνησε ο δρόμος των 22.500 μέτρων, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε η διαδρομή των 1.000 και των 5.000 μέτρων.

Η συμμετοχή και στις τρεις διαδρομές ήταν μεγάλη , ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών. Ιδιαίτερα ευχάριστο ήταν, μάλιστα, το γεγονός πως συμμετείχαν αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Μετά το τέλος κάθε διαδρομής έγινε η απονομή των μεταλλίων, η κλήρωση των δώρων που πρόσφερε η διοργάνωση κι οι αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Οκτώβριο του 2017 στον 4ο Μετεωρίτικο Δρόμο Μετεώρων.

meteoritikos-4-copy

meteoritikos-dromos-2-copy meteoritikos-dromos-3-copy

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…