panteloni-swmatotypo

ο παντελόνι είναι ένα από τα πιο βολικά κομμάτια τη γκαρνταρόμπας σου που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις. Από το γραφείο μέχρι και πιο επίσημα event, το παντελόνι μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη αν συνδυαστεί σωστά.

Όπως είναι όμως φυσικό, δεν ταιριάζει σε όλες μας το ίδιο στυλ παντελονιού. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δείχνεις ωραία σε ένα παντελόνι είναι όχι μόνο να είναι ωραίο το παντελόνι αλλά κυρίως να ταιριάζει στο σώμα σου για να σε κολακεύει. Μάθε λοιπόν ποιο παντελόνι πρέπει να διαλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου για να δείχνεις τέλεια!

 Το παντελόνι που σου ταιριάζει ανάλογα με το σωματότυπο σου!

Σωματότυπος αχλάδι

άσπρη μακριά παντελόνα επίσημη μπλούζα με δαντέλα  μαύρη φαρδιά παντελόνα παντελόνι σωματότυπο εμπριμέ φαρδιά παντελόνα πορτοκαλί φαρδιά μαύρη παντελόνα γόβες φάκελος άσπρη φαρδιά παντελόνα μαύρο μπλουζάκι

Αν έχεις σωματότυπο αχλάδι όπως οι περισσότερες Ελληνίδες, δηλαδή αν έχεις πιο ανοιχτή περιφέρεια και λίγα ψωμάκια στους γλουτούς, τότε το παντελόνι που σε κολακεύει περισσότερο είναι οι φαρδιές μακριές παντελόνες. Προτίμησε λοιπόν μια ψηλόμεση παντελόνα που να ανοίγει στους γλουτούς ώστε να κολακεύει το ευαίσθητο σημείο σου και να τονίζει τη λεπτή σου μέση. Μπορείς να την φορέσεις ακόμα και σε επίσημες περιστάσεις με ψηλά τακούνια για να φαίνεται ότι έχεις μια ψηλόλιγνη σιλουέτα.

Σωματότυπος μήλο

ίσιο μαύρο παντελόνι sneakers μαύρο σακάκι πράσινο παντελόνι ίσια γραμμή τζιν παντελόνι καμπάνα άσπρη πουκαμίσα ίσιο γκρι παντελόνι φουξ πουλόβερ

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Η ήρεμη Δύναμη! του Κώστα Μαράβα & σε αυτή την εκλογική Σύγκριση!

  «Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύ…