Dimitra (4)
Πληθώρα μικρών αθλητών κατέκλυσε τις εγκαταστάσεις Μπαλκούρας της Ακαδημίας μας, όπου έλαβαν μέρος Θεσσαλικές «μονομαχίες» αφού όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας αγωνίστηκαν εναντίον της πάρα πολύ δυνατής ακαδημίας από το Βόλο , αυτή της Αγίας Άννας, όπου ταξίδεψε στα Τρίκαλα με 3 Λεωφορεία γεμάτα επίδοξους ποδοσφαιρικούς αστέρες .
Όλα τα παιδιά εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους και με τη συμπεριφορά τους στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά κυρίως χάρηκαν το παιχνίδι και με τις φωνές τους και τα γέλια τους έδωσαν χρώμα στο γκρίζο αυτό πρωινό του Σαββάτου .
Τα παιχνίδια εκτός από τους μικρούς αθλητές απόλαυσαν και οι γονείς της Δήμητρας αλλά και όσοι γονείς έκαναν το μικρό ταξίδι από το Βόλο για να παρακολουθήσουν τους δικούς τους αθλητές. Η συμπεριφορά όλων των γονέων ήταν άψογη ενθαρρύνοντας τους «μινιόν» ποδοσφαιριστές με τη φωνή τους και το χειροκρότημά τους.
Οι δύο ακαδημίες έχουν αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις αφού κάθε χρόνο είναι σίγουρο ότι θα επισκεφθούν η μια την άλλη . Ως την επόμενη συνάντησή μας λοιπόν ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους φίλους της Αγίας Άννας .
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα «1 ΚΑΙ ΚΑΤΙ – ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ» για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού.
Dimitra (3)
Dimitra (5)
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…