ποδιλασια 2 copy

Την Κυριακή 12 Ιουνίου ο Δήμος Πύλης γιορτάζει την 73η επέτειο της ιστορικής «ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ» όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχει ετοιμάσει μια εκδήλωση για να τιμήσει τους αγωνιστές και τους  πεσόντες στην νικηφόρα εκείνη μάχη του 1943.

Την ίδια μέρα ο Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης διοργανώνει ποδηλατικό αγώνα αντοχής για τις μικρές κατηγορίες και την κατηγορία γυναικών. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην 73η επέτειο της Μάχης, και στοχεύει στην ποδηλατική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και στην ανάπτυξη του αθλητισμού μέσω της ποδηλασίας.

                                    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

                  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την «Μάχης της Πόρτας», στις 12 Ιουνίου 2016  στην Πύλη Τρικάλων διοργανώνουν,  διασυλλογικό αγώνα δρόμου αντοχής με την ονομασία «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2016». Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι 2016 της ΕΟΠ και αφορά τις κατηγορίες:  Γυναικών –  Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων –  Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι (μικρά – μεγάλα).

Αθλοθέτης του αγώνα είναι ο Δήμος  Πύλης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  12/06/2016  ώρα λειτουργίας γραμματείας 09:30΄, ώρα έναρξης αγώνων 10:30΄

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: έξω από το Δημαρχείο Πύλης Τρικάλων (από την πλευρά του περιφερειακού). Στον ίδιο χώρο θα γίνουν ή εκκίνηση και τερματισμός των αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  10:30΄ Μίνι μικρά – μεγάλα 10km,  εκκίνηση από δημαρχείο Πύλης – αριστερά  προς Αγ. Βησσαρίων – δεξιά προς Φήκη, στο  5ο  χιλιόμετρο αναστροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή, τερματισμός στο Δημαρχείο πύλης.

11:00΄ Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες, 24km εκκίνηση από δημαρχείο Πύλης – αριστερά  προς Αγ. Βησσαρίων – δεξιά προς Φήκη – αριστερά προς Πιαλεία – στην Πιαλεία αριστερά προς Φιλύρα – ευθεία προς Αγ. Βησσαρίων –  ευθεία προς Πύλη – μετά την γέφυρα δεξιά προς Δημαρχείο τερματισμός.

12:00΄ Παίδες – Γυναίκες – Νεανίδες, 64km  εκκίνηση από δημαρχείο Πύλης – αριστερά  προς Αγ. Βησσαρίων – δεξιά προς Φήκη – αριστερά προς Πιαλεία – στην Πιαλεία  αριστερά προς Φιλύρα – ευθεία προς Αγ. Βησσαρίων + αριστερά προς Φήκη Χ3 στροφές, με το κλείσιμο της 3ης στροφής από  Αγ. Βησσαρίων –  ευθεία προς Πύλη – μετά την γέφυρα δεξιά προς Δημαρχείο τερματισμός.

14:00΄ απονομές σε όλες τις κατηγορίες. Πολύ πιθανό η απονομές στις κατηγορίες μίνι και παμπαίδων να γίνουν νωρίτερα λόγω της εκδήλωσης για την «Μάχη της Πόρτας» που θα διεξάγετε  παράλληλα με τους αγώνες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της  Ε.Ο.Π. και έχουν αγωνιστικό δελτίο για το 2016. Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν φέρει  καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά ή κλοπή αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Ο διοργανωτής έχει την ευθύνη για  ιατρική κάλυψη (παρουσία ιατρού και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ σε προτεραιότητα) καθώς και για τεχνικά θέματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο email: [email protected] μέχρι την Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των διοργανωτών: 6986010785 και 6989154306.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την  Ποδηλασία Δρόμου.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνοδίκης Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης  της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Σε όλες τις κατηγορίες που θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό συμμετεχόντων βάση κανονισμού ΕΟΠ θα απονεμηθούν στον 1ο νικητή κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και  στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Χορηγοί Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), STAVRAKIS (ελαστικά), VOLVO service (Σκορδάς – Τζέκος), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΜΑΡΑΒΑΣ (κρέατα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά) και ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

[huge_it_slider id=»18″]
  • dromeis Arxiki  copy

    «Τα μυστικά» του Μαραθώνιου δρόμου

    Μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διεξήχθη την Πέμπτη στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμ…
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός: Πάμε μαζί να κάνουμε την Θεσσαλία τον τόπο που θέλουμε. Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω(βίντεο)

Με μήνυμα προς όλες τις Θεσσαλές και όλους τους Θεσσαλούς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ε…