Πιστοποιητικό Μανιτάρια Καλαμπάκας  copy

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών ανακοίνωσε σήμερα ότι βραβεύτηκε με ένα Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor®. Εδώ και έξι χρόνια, η απονομή του βραβείου αναγνωρίζει και τιμάει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας οι οποίες λάμβαναν εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor από τους ταξιδιώτες, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Στους νικητές του Πιστοποιητικού Διάκρισης περιλαμβάνονται καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα σε ολόκληρο τον κόσμο που προσέφεραν κάθε φορά μια εμπειρία ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών είναι από τα 2-3 Μουσεία Φυσικής Ιστορίας στην Ελλάδα που έχουν τιμηθεί με ανάλογη διάκριση από το Tripadvisor.

Ο Διευθυντής του Μουσείου κ. Νίκος Πάλλας, με αφορμή αυτή τη διάκριση, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε διπλα υπερήφανοι για τη μεγάλη αυτή διάκριση. Και αυτό γιατί αφενός μεν επιβραβεύει με τον καλύτερο και αντικειμενικότερο τρόπο μια προσπάθεια αρκετών χρόνων και αφετέρου επειδή η επιβράβευση προέρχεται από τους πλέον αρμόδιους να μας κρίνουν, δηλαδή τους επισκέπτες μας. Τους ευχαριστούμε για αυτό και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα, προκειμένου το Μουσείο μας να ανταποκριθεί πλήρως στους στόχους του, μέσα από την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των δράσεών του.»

«Με το Πιστοποιητικό Διάκρισης, το TripAdvisor επιβραβεύει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας που λάμβαναν σταθερά τιμητικά σχόλια και υψηλές βαθμολογίες από τους ταξιδιώτες» λέει η Heather Leisman, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Βιομηχανικού μάρκετινγκ του TripAdvisor. «Αυτή η αναγνώριση βοηθά του ταξιδιώτες να εντοπίζουν και να κάνουν κράτηση σε επιχειρήσεις που σε τακτική βάση παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Το TripAdvisor είναι περήφανο για την καθοριστική συμβολή του ώστε οι ταξιδιώτες να αισθάνονται πιο σίγουροι όταν παίρνουν τις αποφάσεις τους για κρατήσεις.»

Για το Πιστοποιητικό Διάκρισης συνυπολογίζονται η ποιότητα, η ποσότητα και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor σε διάστημα 12 μηνών. Για να πληροί τις προϋποθέσεις βράβευσης, μια επιχείρηση πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τεσσάρων από τους πέντε κύκλους, να έχει συμπληρώσει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να είναι καταχωρισμένη στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Γιώργος Αναγνώστου, Αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές…

  Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία όλων των  συνδημοτών μας, θέλω να δηλώσω πως θ…