dIMITRA (1)

Στο τριήμερο τουρνουά της Αγίας Άννας στο Βόλο , που πλέον έχει γίνει συνήθεια για την ακαδημία μας , παρευρεθήκαμε και φέτος με 4 ηλικιακά γκρουπ (Κ12 , Κ11 , Κ10 , Κ9) τα οποία απαρτιζόταν από 40+ αθλητές και 5 προπονητές.

Τα παιδιά είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο κόκκινο καθώς σε 3 ημέρες έδωσαν 5 αγώνες στους οποίους όλα τα τμήματα είχαν φοβερή παρουσία αφού όλα (!) κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι τον τελικό .

Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι τα παιδιά χάρηκαν πάρα πολύ τα παιχνίδια , απέκτησαν καινούριες εμπειρίες και έμαθαν καινούρια πράματα μέσα από αυτές . Τα παιδιά της ακαδημίας μας είχαν άψογη συμπεριφορά τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στο 5 αστέρων ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή κατά της διάρκεια του τουρνουά (Valis) .

Τουρνουά σαν και αυτό είναι επίσης μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ωριμάσουν τα παιδιά (ιδιαίτερα μικρότερης ηλικίας ) αφού μαθαίνουν να μένουν χωρίς τους γονείς τους , να φροντίζουν τον εαυτό τους και το προσωπικά τους αντικείμενα και να συμβιώνουν με τους συμπαίκτες τους .

Συνεχίζουμε λοιπόν με επαγγελματισμό , μεράκι και αγάπη προς τα παιδιά και το ποδόσφαιρο να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ανάπτυξη των παιδιών πρωτίστως ως ανθρώπους και έπειτα ως ποδοσφαιριστές .

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και βοήθησαν διακριτικά την ομαλή διεκπεραίωση της εκδρομής και είχαν όπως πάντα άψογη συμπεριφορά χειροκροτώντας και ενθαρρύνοντας όλες τις προσπάθειες των παιδιών.

dIMITRA (2)

dIMITRA (3)

dIMITRA (4)

dIMITRA (5)

dIMITRA (6)

dIMITRA (7)

dIMITRA (8)

dIMITRA (9)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…