m

Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» ανακοινώνει την παραμονή δύο δικών του παιδιών στο ρόστερ της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές Χρήστος Γκαραβέλας και Θωμάς Αργύρης βιώνουν τη δική τους διαρκή εξέλιξη και ήδη μετρούν τρία και δύο χρόνια παρουσίας αντίστοιχα στην αντρική ομάδα.

Αν και μόλις 17 ετών, ο Χρήστος μετρά ήδη την άνοδο από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑΘ με τη φανέλα του Συλλόγου και έλαβε αξιοσημείωτες αγωνιστικές παραστάσεις από το συγκεκριμένο επίπεδο. Αγωνίζεται ως πλεϊμέικερ και τη χρονιά που μας πέρασε ανέλαβε επίσης αρκετά δύσκολες αμυντικές αποστολές με μεγάλη ενέργεια.

Ο Θωμάς είναι 17 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3. Έλαβε το βάπτισμα του πυρός στην αντρική ομάδα του Συλλόγου πριν δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και συνέχισε πέρυσι σε μικρή ηλικία να εμπλουτίζει την αγωνιστική του κατάσταση, με δυναμισμό και εργατικότητα.

Αμφότεροι ξεκίνησαν τα μπασκετικά τους βήματα από τον Γ.Σ. Μουζακίου και αποτελούν κομμάτι της συνεχούς προσπάθειας του Συλλόγου για αξιοποίηση γηγενών αθλητών μέσα από την ανάπτυξη των ακαδημιών.

Μέσα από την ομαδική πρόοδο, ευχόμαστε με υγεία και δύναμη να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους δίνονται για να βελτιώνουν καθημερινά το αγωνιστικό τους επίπεδο και με τα πολύτιμα στοιχεία που διαθέτουν να ενισχύσουν το σύνολο που δομείται ενόψει της νέας σεζόν.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για τη Θεσσαλία!

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για τη νίκη τ…