Vlaxogiannis

«Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση, είναι ίσως , η πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών. Ο λαός με την ψήφο του θα καθορίσει το μέλλον της χώρας για την επόμενη 10ετια. Ο κυρίαρχος λαός θα αποφασίσει αν η Ελλάδα θα γίνει μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα, με ανάπτυξη, όραμα και προοπτική ή θα «ομφαλοσκοπούμε στα καθ ημάς», ξαναμοιράζοντας τη φτώχεια μας και τη μιζέρια μας και θα κατηγορούμε πάντα τους άλλους ότι αυτοί φταίνε για τα «δεινά μας»….

Η Νέα Δημοκρατία  με τον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μονή πολιτική δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί την Αναπτυξιακή προοπτική της Πατρίδας μας.

Η Νέα Δημοκρατία, είναι η μόνη Παράταξη, που μπορεί να εγγυηθεί  μια πολυδιάστατη  εξωτερική πολιτική, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, χωρίς υποχωρήσεις και λύσεις σε βάρος μας…..

Με άξονα τις μειώσεις στους άμεσους και εμμέσουςφόρους και δημιουργία κατάλληλου επενδυτικού περιβάλλοντος, μπορούμε να εγγυηθούμε υψηλότερους ρυθμούς Ανάπτυξης, παραγωγή πλούτου προς όφελος των πολλών….

Στόχος μας η ενίσχυση των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, με την εφαρμογή του Ελαχίστου Εγγυημένου  Εισοδήματος για όλους , που πρώτοι εμείς θεσπίσαμε, με παράλληλη αύξηση του ποσού από τα 700 εκ. Ευρώ, στο 1 δισ. Ευρώ, ήτοι περίπου  το 0,5% του ΑΕΠ.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη  επόμενο Πρωθυπουργό, θα αναβαθμιστεί το κύρος και η αξιοπιστία της χώρας μας, κάτι που ήδη προεξοφλούν οι αγορές, που βλέπουν την επόμενη μέρα της Ελλάδος, με εμπιστοσύνη και άλλη οπτική γωνία….»

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης, κατά την περιοδεία του σε χωριά του δήμου Φαρκαδόνας.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Αρμένιοι: Από τη Γενοκτονία στην Εθνοκάθαρση. *Η τραγωδία του Ναγκόρνο Καραμπάχ  

“ H Γεωγραφία θέτει όρια στους ηγέτες όλου του κόσμου. Πράγματι, για να κατανοήσουμε τις δ…